Järkihintaisia Tilaihmeitä Espooseen alk. 459 000 €

Päivi 91i on tehopohjainen tilaihme neljällä makuuhuoneella. Näitä järkihintaisia omakotitaloja on tulossa Espooseen 2022. Kysy tarkemmin sähköpostitse ja pyydä lisäkuvat info@lupakuvat.com.

Kirkkonummelle on suunnitteilla pulpettikattoisia 139 m2 omakotitaloja 2022.

Uudiskohteet ja Tontit

Upeita kattoterassitaloja arvosijainnille Espooseen

Julia 120 Sundeckin kattoterassi tarjoaa yhteensä yli 68 m2 monikäyttöistä lisätilaa, jonka sisustus- ja käyttömahdollisuuksille vain taivas on rajana.

Julia Penthousen voi ennakkovarata 95, 105 tai 120 m2 versiona

Julia 105 Sundeckin 60 m2 kattoterassi on monikäyttöinen kesäkeidas, jossa voi ottaa rauhassa aurinkoa ja nauttia ainalämpimästä porealtaasta suojassa katseilta.

ENNAKKOMARKKINOINTI


Espooseen on suunnitteilla upeita kattoterassitaloja 2022. Hyvät palvelut, meri, hieno venesatama, uimaranta ja rantakahvilat lähellä.


Tyylikkään ja modernin Julia Sundeckin voi ennakkovarata 95, 105 tai 120 m2 versiona. Julia 95/ 105/ 120 Sundeck on kattoterassilla varustettu 2022 uutuusmallisto.

Julia 120 Sundeckin kattoterassi tarjoaa yhteensä yli 68 m2 monikäyttöistä lisätilaa, jonka sisustus- ja käyttömahdollisuuksille vain taivas on rajana.

Julia 105 Sundeckin 60 m2 kattoterassi on monikäyttöinen kesäkeidas, jossa voi ottaa rauhassa aurinkoa ja nauttia ainalämpimästä porealtaasta suojassa katseilta.

Pienin Julia-malli 95 Sundeck tarjoaa sekin 55 m2 kattoterassitilaa. Puolet on katettua penthousea, jotta aina pääsee myös varjoon tai suojaan sadekuurolta.

Katon penthouse on kaikissa malleissa varustettu 1:3 pulpettikatolla, lasiliukuovilla ja täyskorkealla etuseinän terassilasituksella. Säteilylämmittimet jatkavat molemmista päistä kesää. Tehokas ilmastointilaite penthouseen ei sekään paljon maksa.

Kattoterassilla voi grillata, ottaa näkösuojassa aurinkoa, nauttia porukalla porealtaasta, puttailla tai viljellä yrttejä. Täällä aurinko, kuu ja tähdet ovat lähempänä. Ja sitten omaan Skybariin vai viettäisikö valoisan kesäyön tyylikkäässä lasiseinäisessä penthousessa?

Ainalämmin poreallas ja infrapuna- tai perinteinen minisauna katolla mahdollistavat myös talvikäytön. Kavereiden kanssa kattosaunasta lumihankeen ja sitten porealtaaseen? Teräsritiläkierreportaikko katolle ei ole liukas talvellakaan.

Kellarikerroksen yläikkunat päivitetään kuviin lähipäivinä, samoin 1.kerroksen ikkunat täyskorkeiksi lattiasta asti. Kierreportaikko on osittain polttomaalattu ja kattoterassin kaiteet ovat osittain lasia, osaksi kiveä. Ontelolaattayläpohja kestää hyvin suurenkin kuorman.

Näissä taloissa ei ole alemmissa kerroksissakaan yhtään hukkaneliötä eli talot ovat selvästi tilavampia kuin lattianeliöiden perusteella voisi luulla. Mahdollisuus myös autotalliin tai autokatokseen.

Pyydä lisätiedot, ennakkohinnat, hienot 3d-visualisoinnit ja lisäkuvat sähköpostitse info@lupakuvat.com. Hanke on vasta alkuvaiheessa ja jatko riippuu mm. ennakkovarauksista, joten nyt kannattaa toimia nopeasti jos hanke kiinnostaa ja haluat mukaan.


Kaupat järjestää kokenut LKV-ammattilainen. Tee nyt ennakkovaraus, joka on peruttavissa ilman kustannuksia alkukauppoihin asti. Mahtiedut ja hyvä alennus nopeille päättäjille, kysy tarkemmin.


Rapujuhlat katolla?

Pienin Julia-malli 95 Sundeck tarjoaa 55 m2 kattoterassitilaa. Puolet on katettua penthousea, jotta aina pääsee myös varjoon tai suojaan sadekuurolta.

Hienoja omakotitaloja Espooseen, oma tonttiosuus

ENNAKKOMARKKINOINTI


Espooseen loistosijainnille on suunnitteilla uusia kodikkaita omakotitaloja ja paritaloja kohtuuhintaan. Niihin on tulossa 2-3 mh, oh/ k, 2 wc ja tyylikäs saunaosasto. Lisäksi useimmissa hyvät varastotilat ja askarteluhuone.

Avara olohuone ja avokeittiö isoilla ja korkeilla ikkunoilla. Erinomaiset tilavat pohjaratkaisut ilman hukkaneliöitä. Sisustusmateriaalit, koneet ja kiintokalusteet voit valita oman maun mukaan.

Aurinkoiset helppohoitoiset tonttiosuudet ja tilaa grillailuun ja vaikka mansikkamaalle, ulkoporealtaalle tai leikkimökille. Oma piha on iso ilo ympäri vuoden ja varsinkin kesällä.


Näissä Muuttovalmistaloissa toimit itse rakennuttajana, joten et maksa normaaleja uudistuotannon myyntikatteita ja liikevoittoja. Laadukkaat Muuttovalmiit talopaketit ovat tavallista paremmin varusteltuja.

Pyydä lisätiedot ja kuvat sähköpostitse info@lupakuvat.com tai 045 1805332.

Kohteiden toteutuminen riippuu ennakkovarauksista, joten toimi heti ja ota yhteyttä jos haluat mukaan.

Voit myös pyytää tarkemman tarjouksen. Tai tee alustava varaus, joka on peruttavissa ilman kustannuksia tonttikaupan vahvistamiseen asti jos suunnitelmat muuttuvat.

Kaikki oikeudet pidätetään.


Edullisia Muuttovalmistaloja Espooseen, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Mikkeliin, Järvenpäähän, Nummelaan ja Nurmijärvelle alkaen 229 000 €

Tee Totta Omakotiunelmasta kohtuubudjetilla

Kesäuutuus Päivi 91i on tehopohjainen tilaihme neljällä makuuhuoneella. Näitä järkihintaisia omakotitaloja on tulossa Ojakkalaan lähelle Nummelan palveluja kauniille puistoon rajoittuvalle tontille 2022. Kysy tarkemmin sähköpostitse ja pyydä lisäkuvat info@lupakuvat.com. Tavoitehinta tontteineen alkaen 299 000 € ja nopeimmille ennakkovaraajille hieno 75" Jätti-TV kaupan päälle.ENNAKKOMARKKINOINTI

Hintaetu jopa yli 30-50 000 euroa verrattuna vastaavaan uudistuotantoon!

Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään, Mikkeliin, Rajamäelle, Nummelaan ja Lohjalle loistosijainneille on suunnitteilla uusia kodikkaita omakotitaloja vuokratonteille kohtuuhintaan. Niihin on tulossa 3-4 mh, oh/ k, 2 wc ja tyylikäs saunaosasto.

Erinomaiset tilavat pohjaratkaisut ilman hukkaneliöitä. Sisustusmateriaalit, koneet ja kiintokalusteet voit valita oman maun mukaan.

Aurinkoiset helppohoitoiset tontit ja tilaa vaikka mansikkamaalle, ulkoporealtaalle tai leikkimökille. Oma piha on iso ilo ympäri vuoden ja varsinkin kesällä.

100-neliöisen omakotitalon tavoitekokonaishinta on alkaen 239-249 000 euroa ja 120-neliöisen omakotitalon alkaen 269 000 euroa vuokratontilla. Tonttivuokrat alkaen 65-200 euroa/ kk. Tontin voi myös ostaa omaksi heti tai myöhemmin.

Tilavan Muuttovalmiin 90-neliöisen 3 tai 4 makuuhuoneen talon saat rakennutettua jopa alle 229 000 eurolla vuokratontille.

Tarjolla on myös pienempiä määräosatontteja hallinnanjakosopimuksella alkaen noin 14 000 - 27 000 eurolla omaksi Rajamäellä, Nummelassa, Ojakkalassa ja Järvenpäässä. Ilmoittaudu varausjonoon kimppakauppoja varten.

Näissä Muuttovalmistaloissa toimit itse rakennuttajana, joten et maksa normaaleja uudistuotannon myyntikatteita ja liikevoittoja. Muuttovalmiit talopaketit ovat tavallista paremmin suunniteltuja ja varusteltuja.

Pyydä lisätiedot, esite, hinnat ja kuvat sähköpostitse info@lupakuvat.com tai 045 1805332.
Kohteiden toteutuminen riippuu ennakkovarauksista, joten toimi heti ja ota yhteyttä jos haluat mukaan. Kerro mikä talomalli useista tarjolla olevista vaihtoehdoista kiinnostaa ja sopisi parhaiten teille.


Voit myös pyytää tarkemman tarjouksen. Tai tee alustava varaus, joka on peruttavissa jos suunnitelmat muuttuvat.


Kaikki oikeudet pidätetään.

Hinta: alkaen 229 000 euroa

Voit rakennuttaa vuokratontille myös Vihtiin, Lohjalle tai Hyvinkäälle alkaen alle 229 000 euroa/ 90 m2 talo.

Espooseen on suunnitteilla 116 - 123 m2 kellarillisia omakotitaloja Saunalahteen ja Seljamäkeen omille tonteille hallinnanjaolla, tavoitehinta alkaen 429 - 457 000 euroa tontteineen. Tonttiosuudet alkaen 50 - 65 000 euroa. Kysy tarkemmin sähköpostitse info@lupakuvat.com

Hienoja 139 m2 Omakotitaloja Kirkkonummelle


Omakotitalo | 5h+k+ask+var+s-os +2wc, Pranglintie 17, Kolsari, Kirkkonummi, Koko139 m², Vuosi 2021

Lisäkuvat katso https://www.etuovi.com/kohde/d86277

ENNAKKOMARKKINOINTILoistosijainnille lähelle Kirkkonummen keskustan kattavia palveluja on tulossa moderneja 139,0 m2 omakotitaloja vaativaan makuun.

Hyvä ja toimiva pohjaratkaisu ilman hukkaneliöitä. Yläkerrassa on korotettu sisäkatto ja olohuoneessa upeat korkeat ikkunat.

Osa alakerrasta on virallisesti kellaritilaa. Ylellinen tilava saunaosasto poreammevarauksella, 2 suihkulla ja halutessasi tyylikkäällä lasiseinäsaunalla. Suihkullinen WC yläkerrassakin. Kodinhoitohuone toimii myös pukeutumishuoneena.

Nopeana ennakkovaraajana sinulla on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa tulevan kotisi pohjaratkaisuun, ikkunoihin, kaikkiin materiaaleihin, tekniikkaan ja varusteluun.

Esimerkiksi hienon lasikuistin tai isommat terassit voit tilata lisätyönä. Ja tilaa on hyvin vaikka hiekkalaatikolle, leikkimökille tai ulkoporealtaallekin.

Omat aurinkoiset määräosatontit hallinnanjakosopimuksella, turvallinen ja rauhallinen sijainti päättyvän kadun päässä. Kauniit luontonäkymät puistoalueelle, jonne ei rakenneta tulevaisuudessakaan.

Varainsiirtovero menee ennakkovaraajilla vain tontista.


Asuntoihin tulee miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, energiaa säästävä ja kesähelteillä viilentävä poistoilmalämpöpumppu sekä erittäin edulliset asumiskulut omien mittareiden mukaisesti.

Ei yhtiövastiketta vaan maksat vain omat kulusi. 3 sähköistettyä autopaikkaa per asunto ilman lisämaksua. Sähköauton latausvarustus ja autokatos tai talli saatavissa lisähintaan.

Hyvät ja nopeat liikenneyhteydet Helsinkiin ja Espooseen busseilla, junalla ja autolla uutta moottoritietä pitkin. Mainiot ulkoilumahdollisuudet, lenkkipolut ja luonto lähellä. Lähistöllä myös uimaranta, meri, venesatama, laskettelurinne ja golfkenttä.

Tästäkö uusi upea kotinne loistopaikalla?

Pyydä esite sekä toimitussisältö, käy tontilla ja varaa omasi. Alustava varaus on peruttavissa ilman kustannuksia kunnes kaupanvahvistaja vahvistaa kaupan.


Kaupat järjestää kokenut LKV-ammattilainen. Lainalupaus kauttamme jopa vuorokaudessa.


Sijainti Kirkkonummi Kolsari Pranglintie 17, 02480 Tyyppi Omakotitalo (kiinteistö) Omistusmuoto Omistusasunto Huoneistoselitelmä 5h+k+ask+var+s-os +2wc
Huoneita 4 huonetta Asuintilojen pinta-ala139 m² Kokonaispinta-ala167 m² Lisätietoja pinta-alasta Lattiapinta-ala yhteensä 139,0 m2 sisältäen myös alakerran huonemaiset varastot, askarteluhuoneen takalla, kodinhoitohuoneen ja saunaosaston, jotka ovat virallisesti kellaritilaa. Lisäksi kuisti ja terassi. Havainne- ja luonnoskuvat ovat taiteilijan näkemyksiä eivätkä täysin vastaa lopullista toteutusta. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 2021 (Uudiskohde) Vapautuminen Valmistuttua
HINTA Arvioidut asumiskustannukset yhteensä noin 170-250 euroa/ kk
Lisätietoja kunnosta Uusi, laadukas
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta Tulossa Lämmitysjärjestelmä Lämpöpumppu Vesijohto Kunnan vesijohto Viemäri Kunnan viemäri

ASUNNON TILAT JA MATERIAALIT Rakennus- ja pintamateriaalit Olohuone: Parketti- tai laatulaminaattilattia, seinät maalatut/ tapetoidut. Makuuhuoneet: Parketti- tai laatulaminaattilattia, seinät maalatut, kaapisto. Eteinen: Laattalattia, seinät maalatut, kaapisto/ naulakko.
Keittiön kuvaus Avokeittiö/ baarikeittiö vaalein tai tummin kaapistoin, keraaminen liesitaso, kiertoilmaerillisuuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin. Lattiat parkettia/laatulaminaattia, seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus KPH/ WC 2 kpl/ KHH: Laattalattia, seinät laatoitettu, 2x wc-istuin, allaskaapisto, peilikaappi, 2+1 suihkua, poreammevaraus, pesukoneliitäntä
Saunan kuvaus SAUNA: Kokolasiovella, kuusipanelointi, tervaleppälauteet, sähkökiuas, led-valaistus, optiona lasiseinäinen luksussauna.
ASUNNON TONTTI Tontin omistus Oma
Tontin pinta-ala 1 800 m²
Lisätietoja tontista Tontti jaetaan määräosiin hallinnanjakosopimuksella.
Kaavoitustiedot Asemakaava
PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET Liikenneyhteydet Bussit, juna
MUUT LISÄTIEDOT Auton säilytys 3 sähköistettyä autopaikkaa/ talo. Autokatosvaraus.
Näkymät Vapaat näkymät puistoalueelle

Pihan kuvaus Omat piha-alueet asunnon edessä ja takana (päätyasunnoissa myös iso päätypiha-alue), terassi.