Kysyttyä

Onko piirustuksillanne takuuta?

Vastaus: Piirustuksillamme on takuu. Mahdolliset virheet korjataan veloituksetta, ja piirustukset täyttävät viralliset määräykset. Sama koskee myös rakennepiirustuksia ja LVIS-piirustuksia sekä muita tuotteitamme.

Voiko talomallejanne suurentaa?

Vastaus: Vakiomallejamme voidaan suurentaa ja muunnella yksilöllisesti. Voimme halutessanne esim. lisätä talon päätyyn autokatoksen tai autotallin ja varaston. Myös mökki- ja huvilamallejamme voidaan suurentaa. Pyytämällä tarjouksen saatte piirustuspaketin tarkan hinnan, jossa on huomioitu kaikki alennukset.

Voiko porrastettuja talomallejanne muuttaa jyrkempään rinteeseen sopiviksi?

Vastaus: Porrastettujen mallien porrastusta voidaan muunnella tarpeen mukaan, mutta sisäportaisiin tulee lisäpituutta 25-30 cm per askelma. Yhdellä askelmalla saadaan enintään 19 cm lisää korkeuseroa tasojen välille, mutta samalla muutkin askelmat muuttuvat korkeammiksi. Suositeltavin nousu on 17 cm/ porrasaskelma ja etenemä 27 cm. Tästä voi itsekin laskea eri mallien muuntelumahdollisuuksia. Käytännössä ylä- ja alatason korkeusero voi olla talomallista riippuen noin 0,4-1,4 metriä.

Mallistossanne ei ole L-muotoisia yksitasomalleja. Onko niitä tulossa myöhemmin?

Vastaus: Mallistoamme täydennetään myöhemmin, ja myös L-talojen piirustuksia on tulossa valikoimaan. Vakiomalleja tulee muutenkin lisää ja valikoima kasvaa.

Onko rinnetontille kalliimpi rakentaa?

Vastaus: Halvinta on yleensä rakentaa tasamaatontille, jos vielä selvitään normaalilla anturaperustuksella. Rinnetontille rakentaminen on kalliimpaa, varsinkin jos rinne on jyrkkä. Rinne voi kuitenkin olla mainio rakennuspaikka, jos selvitään kohtuuhintaisilla perustuksilla. Talomalliksi sopii silloin ehkä ilmeikäs ja arkkitehtoninen porrastettu rinneratkaisu, joka on kyllä kalliimpi rakentaa, mutta on myös perusmalleja aistikkaampi ja parempi jälleenmyyntiarvoltaan.