« Takaisin

Annu 148 (140-250 m2) SivurinneAnnu on kaikkien rinnetalojen äiti, näyttävä ja viihtyisä kuuden makuuhuoneen porrastettu malli, joka sopii sivuttaisrinteeseen. Tyylikäs keittiö-ruokailutila-olohuonekokonaisuus on huikean avara, ja kaiteella erotetulta ylätasolta on näkymä tilavaan olohuoneeseen. Tästä talosta on helppo löytää tilat isollekin perheelle. Osaa makuuhuoneista voi käyttää vaikkapa työhuoneena, kirjastona, vierashuoneena tai kuntohuoneena. Iso terassi jatkaa tiloja ulos.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 148,0 m2
Rakennusoikeustarve: 161,5 m2
Muunneltavuus: 140 - 250 m2