« Takaisin

Kirsi 135 (130-200 m2)Kirsissä on viisi makuuhuonetta, joista osaa voi käyttää vaikkapa kirjasto-, työ- tai vierashuoneina. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden, jonka puitteet riittävät sukujuhliinkin. Keittiö voidaan toteuttaa saarekekeittiönä tai erottaa seinällä ruokailutilasta, ja keittiössä on paljon kaappi- ja laskutilaa. Saunaosastokin on mukavasti mitoitettu, vaatehuoneita löytyy kaksi ja talossa on myös erillinen tekninen tila. 

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 135,0 m2
Rakennusoikeustarve: 147,0 m2
Muunneltavuus: 130 - 200 m2