« Takaisin

Inkeri 131 (120-180 m2)Tässä kadun pohjoispuolelle soveltuvassa talossa kaikki on selkeän loogista. Tilaa on niin jälkikasvulle kuin kotona työskentelyynkin. Trendikkääseen keittiöön on saatu paljon kaappitilaa ja kokatessa voi seurustella samalla perheen tai vieraiden kanssa. Saunaosastossa on tilavaraus poreammeelle. Kodinhoitohuoneesta on käynti talon takapihalle, missä onkin luontevinta kuivattaa pyykkejä ja käydä vilvoittelemassa saunomisen jälkeen.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 131,0 m2
Rakennusoikeustarve: 143,5 m2
Muunneltavuus: 120 - 180 m2