« Takaisin

Eija 134 (120-200 m2)Eija soveltuu haastaville tonteille, joissa päivä- tai ilta-aurinko ja looginen sisääntulosuunta osuvat molemmat talon samalle puolelle. Oleskelutilat on sen vuoksi sijoitettu Eijan etupuolelle. Näyttävyyttä lisäävät katetut kuistit ja runsaat ikkunapinnat. Tilaa riittää isollekin perheelle ja myös ruokailutila on valoisa. Iso kodinhoitohuone avautuu vilvoittelukuistille,  ja ylelliseen pesuhuoneeseen sekä saunaosastoon on käynti myös master bedroomista.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 134,0 m2
Rakennusoikeustarve: 147,0 m2
Muunneltavuus: 120 - 200 m2