« Takaisin

Kati 132 (120-200 m2)Kati on perusratkaisuiltaan sukua Millalle, mutta on talomallina ilmeikkäämpi. Toisaalta lisäkulmat myös nostavat hieman hintaa. Viiden makuuhuoneen ansiosta Kati soveltuu isommallekin perheelle, tai ehkäpä tarvitsette myös erillisen työhuoneen ja lämpimän varaston. Ykkösmakuuhuoneesta on käynti pesutiloihin, ja tämän tason talossa on monen mielestä oltava poreamme. Katon linjaukselle on monta vaihtoehtoa.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 132,0 m2
Rakennusoikeustarve: 145,0 m2
Muunneltavuus: 120 - 200 m2