« Takaisin

Tea 121 (120-170 m2)Teassa on neljä makuuhuonetta, tavanomainen helposti kalustettava olohuone ja kodikas TakkakeittiöTM sohvaryhmineen. Ratkaisu tarjoaa paljon oleskelutilaa esimerkiksi sukujuhliin tai mahdollisuuden katsella eri TV-ohjelmia keittiössä ja olohuoneessa. Vanhempien makuuhuoneesta pääsee suoraan pesutiloihin, missä on haluttaessa  paikka myös kylpy- tai poreammeelle. Mitoitus riittää 120-neliöisenä, mutta paranee jos taloa hieman suurennetaan.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 121,0 m2
Rakennusoikeustarve: 132,5 m2
Muunneltavuus: 120 - 170 m2