« Takaisin

Taimi 122F (110-170 m2)Malli pitää sisällään reilusti mitoitetut makuuhuoneet, ison ilmavan keittiö-olohuonekokonaisuuden ja tyylikkään saunaosaston trendikkäällä vastakkain istuttavalla saunalla. Myös kodinhoitohuoneeseen on panostettu. Olohuoneessa takka ja TV-taso sijaitsevat oikeaoppisesti vastapäätä kulmasohvan paikkaa. Täällä on hyvä viihtyä niin vieraiden kuin oman perheenkin parissa. Tilava katettu terassi on käytännöllinen sekä oleskelupaikkana että pyykinkuivatuksessa.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 122,0 m2
Rakennusoikeustarve: 134,0 m2
Muunneltavuus: 110 - 170 m2