« Takaisin

Saara 126 (120-180 m2)Saarakin on sukua Tealle, mutta huonejärjestys on erilainen. Viihtyisän TakkakeittiönTM
lisäksi Saarassa on tilava olohuone, joten täällä kelpaa järjestää vaikka sukujuhlat. Eteisessä on ylenpalttisesti naulakko- ja komerotilaa, mitä tuskin koskaan on liikaa. Isosta päämakuuhuoneesta on käynti poreammevarauksella varustettuun saunaosastoon. Kodinhoitohuoneesta pääsee isolle pihaterassille viemään pyykit tai vilvoittelemaan saunan jälkeen.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 126,0 m2
Rakennusoikeustarve: 138 m2
Muunneltavuus: 120 - 180 m2