« Takaisin

Mikaela 124 (120-180 m2)Mikaela on lähinnä kivitaloksi suunniteltu ilmeikäs  ja arkkitehtooninen talomalli, jolle antaa näyttävyyttä kuistien ja ikkunoiden polveilu. Kuitenkin myös Mikaelan pohjaratkaisu on täysin järkevä ja perusteltu. Jos ette tyydy tavanomaiseen, voi tämä  talo olla unelmienne täyttymys korkeine sisäkattoineen ja neljine terasseineen. Talo voi olla vaikuttava, vaikkei se olisikaan valtava. Rakennuskustannuksiltaan malli on tavanomaista kalliimpi.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 123,5 m2
Rakennusoikeustarve: 136,5 m2
Muunneltavuus: 120 - 180 m2