« Takaisin

Laura 121 (110-170 m2)Lauran perusratkaisu on perinteinen ja paljon käytetty, mutta keittiö on muutettu trendikkäämmäksi, saunaosasto täyttää esteettömyysvaatimukset ja pesuhuoneessa on tilavaraus poreammeelle. Eteinen on ilmava ja antaa talolle avaruuden tuntua yhdessä ison keittiö-olohuonekokonaisuuden kanssa. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja pitkä työtaso. Vanhempien makuuhuoneesta pääsee suoraan saunaosastoon.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 121,0 m2
Rakennusoikeustarve: 132,5 m2
Muunneltavuus: 110 - 170 m2