« Takaisin

Anne 129 (120-180 m2)Anne on nykyaikaistettu muunnelma suositusta perusratkaisusta, jossa vanhempien makuuhuone on erotettu eri päätyyn kuin muut makuuhuoneet. Kaikki huoneet ovat isoja ja käytännöllisiä, ja myös komerotilaa löytyy riittävästi. Saunaosaston lisäksi myös eteisen WC on varustettu suihkulla helpottamaan perheen aamukiireitä. Olohuoneeseen tuo valoa erkkeri, jossa viihtyvät erityisen hyvin myös suuretkin huonekasvit.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 129,0 m2
Rakennusoikeustarve: 141,0 m2
Muunneltavuus: 120 - 180 m2