« Takaisin

Tiina 125 (120-180 m2)Tiina on läheistä sukua Tealle, mutta kodinhoitohuoneesta pääsee sisäänvedetylle vilvoittelu-
ja pyykinkuivausterassille. Erillinen olohuone ja tilava TakkakeittiöTM antavat mahdollisuudet monenlaiseen viihtymiseen perhepiirissä tai vieraiden kanssa. Tästä talosta löytyy kaikki mitä kompaktilta yksitasomallilta voi toivoa. Vanhempien makuuhuoneesta pääsee suoraan saunaosastoon, missä on myös tilavaraus ammeelle tai poreammeelle.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 125,0 m2
Rakennusoikeustarve: 137,5 m2
Muunneltavuus: 120 - 180 m2