« Takaisin

Taimi 117E (110-170 m2)Taimin 117 neliön erkkerillinen evoluutioversio tarjoaa hyvän kokoiset makuuhuoneet ja avarat oleskelutilat isommallekin perheelle. Olohuoneeseen mahtuu luontevasti suurikin kulmasohva, ja ruokailutilaan vaikka kahdeksan hengen ruokapöytä. Talon sopusuhtainen mitoitus ja kattava varustelu eivät jätä paljon toivottavaa. Tilava katettu terassi tarjoaa viihtyisää lisätilaa varsinkin kesällä, se voidaan lasittaa ja sinne pääsee myös saunaosastosta vilvoittelemaan kodinhoitohuoneen kautta.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 117,0 m2
Rakennusoikeustarve: 129,0 m2
Muunneltavuus: 110 - 170 m2