« Takaisin

Hanna 117 (110-140 m2)Hanna on järkevä ja kohtuuhintainen perustalo, jossa olohuone on sijoitettu talon etupuolelle ja muodostaa avokeittiön kanssa avaran kokonaisuuden. Vanhempien makuuhuone on erillään muista, ja käynti makuuhuoneesta suoraan pesutiloihin parantaa pohjaratkaisun toimivuutta. Kodinhoitohuoneesta pääsee talon päätyyn vilvoittelemaan saunasta tai laittamaan pyykkejä kuivumaan. Talo sopii oleskelutilojen ilmavuutta arvostaville.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 117,0 m2
Rakennusoikeustarve: 128,5 m2
Muunneltavuus: 110 - 140 m2