« Takaisin

B Jenny 108 - UUTUUS (100-140 m2)Jenny on ilmeikäs kolmen makuuhuoneen talomalli, jossa on hyvät terassitilat ja näyttävä julkisivu. Tilavaan keittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja olohuoneeseen suuri kulmasohva. Makuuhuoneet ovat mukavan kokoiset. Taloon saa sijoitettua myös riittävän määrän komeroita. Jenny on hieman kalliimpi rakennettava kuin suorakaiteen muotoiset saman kokoluokan mallit, mutta tämä tulee takaisin jälleenmyyntiarvossa.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen.

Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talon päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 108.0 m2
Rakennusoikeustarve: 119,5 m2
Muunneltavuus: 100 - 140 m2