« Takaisin

Katja 110 (110-140 m2)Katjassa on neljä makuuhuonetta, mukavat terassitilat ja ilmeikäs näyttävä julkisivu. Tilavaan tupakeittiöön mahtuu isompikin ruokapöytä ja suuri kulmasohva. Makuuhuoneet ovat hyvän kokoiset, ja taloon saa sijoitettua myös riittävän määrän komeroita. Vaatehuoneita on lisäksi kaksi. Katja on hieman kalliimpi rakennettava kuin suorakaiteen muotoiset saman kokoluokan mallit, mutta tämä näkyy myös jälleenmyyntiarvossa.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talon päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >

Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 110,5 m2
Rakennusoikeustarve: 122,5 m2
Muunneltavuus: 110 - 140 m2