« Takaisin

Noora 105 (100-140 m2)Nooraan on saatu kompaktisti neljä makuuhuonetta ja muutenkin kaikki tarpeellinen ilman turhia hukkaneliöitä. Olohuone-keittiökokonaisuus on talon kokoon nähden avara ja toimiva. Ruokia laittaessa voi samalla seurustella muun perheen tai vieraiden kanssa. Pienin makuuhuone soveltuu mainiosti työhuoneeksi tai vauvanhuoneeksi, koska sinne voi tehdä oven vanhempien makuuhuoneesta. Saunaosastokin täyttää hyvin perheasunnon vaatimukset.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talon päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 105,0 m2
Rakennusoikeustarve: 116 m2
Muunneltavuus: 100 - 140 m2