« Takaisin

Krista 101 (100-130 m2)Kristassa on iso ja viihtyisä tupakeittiö sekä neljä hyvän kokoista makuuhuonetta. Kokoisekseen Krista tarjoaa yllättävän paljon avaraa tilaa, mutta toisaalta erillistä kodinhoitohuonetta ei ole. Komeroita voi asentaa mahtavan määrän huoneiden kalustettavuuden kärsimättä. Kaksi WC.tä ja ikkunallinen sauna täydentävät kompaktin ja toimivan kokonaisuuden. Malli sopii myös kakkosasunnoksi, jos majoitustilaa tarvitaan paljon.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talon päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 101,0 m2
Rakennusoikeustarve: 111 m2
Muunneltavuus: 100 - 130 m2