« Takaisin

A Lilli 100i Premium - UUTUUS (100-140 m2)Lillissä on kolme isoa makuuhuonetta ja avara viihtyisä olohuone-keittiökokonaisuus. Komerotilaa löytyy tarpeeksi, eivätkä äänet kantaudu herkästi makuuhuoneesta toiseen. Keittiö tarjoaa hyvin laskutilaa, saarekkeessa on baaritiski, ja keittiöön mahtuu iso ruokailuryhmä. Ikkunat ovat isot, olohuoneessa lattiasta asti. Lilli 100i Premium on huomattavasti neliöitään tilavamman tuntuinen talo fiksun pohjaratkaisunsa ansiosta. Tuo i-kirjain tulee sanoista innovation, intelligence ja ideal. Mallin saa myös käyttöullakkovarauksella.

Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, täystiilitalona tai harkkorakenteisena. Kattomuodoksi voi valita harjakaton tai Future-kaksilapepulpettikaton joko suoralla tai korotetulla sisäkatolla, kts. Leikkaukset. Myös ikkunoita, yksityiskohtia ja varustelua voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Taloa voidaan myös suurentaa, ja päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 100,5 m2
Rakennusoikeustarve: 111,0 m2
Muunneltavuus: 100 - 140 m2