« Takaisin

A Lara 65i Premium - UUTUUS (62-100 m2)Lara 65i Premium on yksitasoinen omakoti- ja paritalomalli, joka sopii mainiosti myös kakkosasunnoksi. Lara tarjoaa kolme kunnollista makuuhuonetta todella kompaktissa ja kustannustehokkaassa paketissa.  Kaikki tilat ovat riittävät jo 65-neliöisenä, ja 70-75-neliöiseksi  suurennettuna pohjaratkaisu on suorastaan avara. Lara tarjoaa perheasunnon  tilat aivan uudessa kokoluokassa, mikä on myös rakennusliikkeille pelkästään  positiivinen asia. Pesuhuone täyttää  esteettömyysmääräykset, samoin eteistila. Tuo i-kirjain tulee sanoista innovation, intelligence ja ideal. Talon saa myös korotetulla sisäkatolla.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Talosta voidaan tehdä myös kivirunkoinen.

Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 65,0 m2
Rakennusoikeustarve: 73,5 m2
Muunneltavuus: 62 - 100 m2