« Takaisin

Anna 2x126 (120-170 m2) AlarinneLähinnä kivirakenteiseksi suunniteltu rinneparitalo, jossa moderniin ulkonäköön yhdistyvät maltillinen porrastettu tilaratkaisu ja hyvät terassitilat kahteen ilmansuuntaan. Baarikeittiö ja iso olohuone ovat avaraa vinokattoista tilaa, jossa on suuret ikkunapinnat parvekeseinällä. Rakennusoikeudesta riippuen neljäs makuuhuonemainen yläikkunallinen huone voidaan lukea myös varastotilaksi, jolloin koko talolle riittää 200 kerrosneliömetrin rakennusoikeus.

Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, täystiilitalona tai harkkorakenteisena. Kattomuodoksi voi valita harjakaton tai Future-kaksilapepulpettikaton joko suoralla tai korotetulla sisäkatolla, kts. Leikkaukset. Ikkunoita, yksityiskohtia ja varustelua voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Taloa voidaan myös suurentaa. Annan piirustuksia on esitelty tarkemmin kohdassa Esimerkki.

Saatavana Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

 


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 2 x 90,0 m2
Rakennusoikeustarve: 200,0 m2
Lattia-ala: 2 x 126,0 m2
Muunneltavuus: 120 - 170 m2