« Takaisin

Victoria 4x39+16x25i Domani - UUTUUS 2018 (25-70 m2)Victoria Luhtitalo on innovatiivinen ja moderni konsepti huomispäivän asumistarpeisiin. Domani on italiaa ja tarkoittaa huomenna. Vesipisteiden, ilmanvaihtokanavien yms. suhteen konseptin perusrakenne noudattaa arkkitehtonista peruslogiikkaa.

Asuntojen tilaratkaisut ovat superkompaktit, ja huoneistotyyppejä on tässä kaksi. Pohjaratkaisuissa on myös tilaa säästävät KompaktieteisetTM. Luonnollisestikin molemmista asuntotyypeistä voidaan tehdä myös rivitaloja. Pohjaratkaisut soveltuvat myös kompakteihin miniparitaloihin.

Mallit ovat saatavissa puurunkoisina peruspaketteina tai harkkorunkoisina. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto. Talojen kokoa, asuntojen lukumäärää ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. Tekninen tila esimerkiksi maalämpöjärjestelmää varten voidaan sijoittaa lopullisessa suunnitelmassa talon jollekin ulkosivulle tontista riippuen.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 4 x 39 + 16 x 25 m2
Rakennusoikeustarve:
Muunneltavuus: 25 - 70 m2