« Takaisin

Victoria 2x37+2x50i Futuri - UUTUUS 2017 (30-80 m2)Victoria NelitaloTM on innovatiivinen ja moderni konsepti huomispäivän asumistarpeisiin. Katon harjaan ulottuvien palokatkojen vuoksi Nelitaloissa ei voida käyttää tavanomaisia peruskattotuoleja, vaan pituussuuntainen huoneistojen välinen keskiseinä on kantava, ja kolmion muotoiset kattoristikot kiinnitetään siihen molemmin puolin. Vesipisteiden, ilmanvaihtokanavien yms. suhteen konseptin perusrakenne noudattaa arkkitehtonista peruslogiikkaa.

Asuntojen tilaratkaisut ovat superkompaktit, ja huoneistotyyppejä on tässä kaksi kumpaakin. Pohjaratkaisuissa on myös tilaa säästävät KompaktieteisetTM. Luonnollisestikin molemmissta asuntotyypeistä voidaan tehdä myös neljän samanlaisen asunnon Nelitaloja. NelitaloTM on mahdollinen yleensä AP-kaavatonteille. Luonnollisesti pohjaratkaisut soveltuvat myös kompakteiksi miniparitaloiksi.

Mallit ovat saatavissa puurunkoisina peruspaketteina tai harkkorunkoisina. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto. Talojen kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. Tekninen tila esimerkiksi maalämpöjärjestelmää varten voidaan sijoittaa lopullisessa suunnitelmassa talon jollekin ulkosivulle tontista riippuen.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 2 x 37 + 2 x 50 m2
Rakennusoikeustarve:
Muunneltavuus: 30 - 80 m2