« Takaisin

Tua 4x28i Futuri - UUTUUS (24-40 m2)Tua NelitaloTM on innovatiivinen ja moderni konsepti huomispäivän asumistarpeisiin. Katon harjaan ulottuvien palokatkojen vuoksi Nelitaloissa ei voida käyttää tavanomaisia peruskattotuoleja, vaan pituussuuntainen huoneistojen välinen keskiseinä on kantava, ja kolmion muotoiset kattoristikot kiinnitetään siihen molemmin puolin.

Asuntojen tilaratkaisut ovat superkompaktit. Talotyyppi on mahdollinen yleensä AP-kaavatonteille. Luonnollisesti pohjaratkaisu soveltuu myös kompaktiksi miniparitaloksi. Vesipisteiden, ilmanvaihtokanavien yms. suhteen konseptin perusrakenne noudattaa arkkitehtonista peruslogiikkaa. Tekninen tila esimerkiksi maalämpöjärjestelmää varten voidaan sijoittaa lopullisessa suunnitelmassa talon jollekin ulkosivulle tontista riippuen.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai harkkorunkoisena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto. Talojen kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 4 x 28,0 m2
Rakennusoikeustarve:
Muunneltavuus: 24 - 40 m2