« Takaisin

Anneli 4x52i Futuri (50-90 m2) Alarinne, tasamaaAnneli NelitaloTM on innovatiivinen ja moderni konsepti huomispäivän asumistarpeisiin. Anneli on rinneratkaisu, jossa ylärinteen puolelta on käynti kahteen yläkerran asuntoon ja alarinteen puolelta kahteen alakerran asuntoon suoraan maanpinnan tasosta. Luhtitalojen epäesteettiset portaikot jäävät näin pois. Vesipisteiden, ilmanvaihtokanavien yms. suhteen Annelin perusrakenne noudattaa arkkitehtonista peruslogiikkaa.

Asuntojen tilaratkaisut ovat superkompaktit ja sopivat monenlaisille ruokakunnille, vaikka neliöitä on näin vähän. Vaatii yleensä A-kaavamerkinnän, mutta poikkeamisluvalla tämä talotyyppi on mahdollinen myös AP-kaavatonteille. Luonnollisesti molempien kerrosten pohjaratkaisu soveltuu erillisenä myös kompaktiksi paritaloksi tasamaalle.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai kivirunkoisena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 4 x 52,0 m2
Rakennusoikeustarve: 234,0 m2
Muunneltavuus: 50 - 90 m2