Rinneratkaisut OKT

Sisätilojen porrastus ja vinot sisäkatot antavat näihin malleihin sitä jotakin. Ne ovat myös ulkoisesti moderneja ja näyttäviä.

RINNETALOT alle 130 m2

RINNETALOT alle 130 m2

Rinnetalo voi olla tyylikäs ja viihtyisä, vaikka neliöitä ei olisikaan paljon. Loivan rinteen taloissa porrastus tuo ilmettä sekä julkisivuun että sisätiloihin.
RINNETALOT yli 130 m2

RINNETALOT yli 130 m2

Isommissa rinteeseen suunnitelluissa talomalleissamme on arkkitehtonista vaikuttavuutta ja sisätilojen avaruutta. Tilojen porrastus antaa näille taloille sitä jotakin.
Tuotteita yhteensä 8 kpl
marjaana1002a.jpg&width=280&height=500

B Marjaana 100 - UUTUUS (95-140 m2) Alarinne

Marjaana on kompakti ja kohtuuhintainen loivan alarinteen talo, jonka pohjaratkaisu sopii myös paritaloon. Olohuone laskeutuu muutaman askelman alemmas, ja se on erotettu keittiöstä ja ruokailutilasta kaiteella. Olohuone ja vanhempien makuuhuone ovat porrastuksesta johtuen korkeampaa tilaa. Sauna on..
Rita_88.jpg&width=280&height=500

B Rita 88i Premium - UUTUUS (85-140 m2) Alarinne, tasamaa

Rita 88i Premium on kompakti ja kohtuuhintainen loivan ylärinteen talo, jonka pohjaratkaisu sopii myös paritaloon. Olohuone laskeutuu muutaman askelman alemmas, ja se on erotettu tilavasta keittiöstä kaiteella. Olohuone ja yksi makuuhuone ovat porrastuksesta johtuen korkeampaa tilaa. Vanhempien makuuhuoneessa..
Bonnie_T_97i_Vario_AK.jpg&width=280&height=500

Bonnie X97i - UUTUUS (90 -140 m2) Ylärinne

Bonnie on kolmen tai neljän makuuhuoneen omakotitalo-, paritalo- tai rivitalomalli. Se on suunniteltu jyrkähköön ylärinteeseen, ja sisäänkäynti on siten alakerrasta. Osa alakerrasta voidaan lukea kellaritilaksi. Oleskelutila on sijoitettu yläkertaan, ja yläkerrasta on myös käynti yläpihan terassille..
Praglintie_79_YK_pohja.jpg&width=280&height=500

Hanna X79i - UUTUUS (79 -140 m2) Alarinne, tasamaa

Hanna on kolmen makuuhuoneen omakotitalo-, paritalo- ja rivitalomalli, joka on suunniteltu jyrkähköön alarinteeseen, mutta muuntuu kerrosten paikkoja vaihtamalla myös tasamaatonteille. Osa alakerrasta voidaan alarinneversiossa lukea kellaritilaksi. Oleskelutila on avara, ja avokeittiö lisää tilan tuntua..
pranglintie_B_1.jpg&width=280&height=500

Hanna X92 - UUTUUS (80 -140 m2) Alarinne, tasamaa

Hanna on kolmen makuuhuoneen pari- tai rivitalomalli, joka on suunniteltu jyrkähköön alarinteeseen, mutta muuntuu kerrosten paikkoja vaihtamalla hyvin myös tasamaatonteille. Osa alakerrasta voidaan alarinneversiossa lukea kellaritilaksi. Oleskelutila on avara, ja saarekekeittiöön saa myös baaritiskin..
LIISA_71_paatyasunto.jpg&width=280&height=500

Liisa X71i - UUTUUS (70-90 m2)

Liisa on vastaus vaikeaan yhtälöön – miten yhdistetään toimivat tilat ja nykyiset esteettömyysmääräykset pieneen neliömäärään ja kahteen kerrokseen. Liisan leveys on helposti muunneltavissa tarpeen mukaan, joten samaankin runkoon voidaan suunnitella eri kokoisia asuntoja. Avara tupakeittiöratkaisu..
MIO_104.jpg&width=280&height=500

Mio 104i Ecopremium - UUTUUS (100-150 m2) Alarinne

Alarinteeseen suunnitellussa Miossa on kolme makuuhuonetta ja suuri olohuone. Talomallin trendikkyyttä korostavat saarekekeittiö sekä isolla lasiseinäisellä saunalla varustettu ylellinen saunaosasto. Suurelle kulmasohvalle ja kotiteatterilaitteille soveltuvassa olohuoneessa on myös tyylikkäät korkeat..
SAMANTHA_F_80i_Vario_PARITALO_AK.jpg&width=280&height=500

Samantha X80i - UUTUUS (80 -140 m2) Ylärinne

Samantha on kolmen makuuhuoneen omakotitalo-, paritalo- tai rivitalomalli, joka on suunniteltu jyrkähköön ylärinteeseen, ja sisäänkäynti on siten alakerrasta. Osa alakerrasta voidaan lukea kellaritilaksi. Oleskelutila on sijoitettu yläkertaan, ja yläkerrasta on myös käynti yläpihan terassille. Rivitaloversiossa..