« Takaisin

Caroline 141 - UUTUUS (130-200 m2) Tasamaa, ylärinneCaroline 141 - UUTUUS

Caroline on tilava kaksikerroksinen neljän makuuhuoneen talo, jolle  antavat ilmettä osittain korkea olohuone ja monikäyttöinen parviaula  yläkerrassa. Kaikki tilat ovat avaria ja vaatehuoneitakin on kaksi.  Moderni saunaosasto voidaan varustaa poreammeella ja kahdella suihkulla  sekä lasiseinäisellä saunalla. Malli muuntuu myös rinnetaloksi, jolloin  saunaosaston puoleinen reuna voidaan lukea kellaritilaksi.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 141,5 m2
Rakennusoikeustarve: 160,0 m2
Muunneltavuus: 130 - 200 m2