« Takaisin

Olivia 185i Ecopremium - UUTUUS 2017 (170-250 m2) AlarinneMallissa on kolme isoa makuuhuonetta ja pari pienempää sekä avara viihtyisä olohuone-keittiökokonaisuus. Olivia soveltuu jyrkähköön alarinteeseen. Komerotilaa löytyy tarpeeksi, eivätkä äänet kantaudu herkästi makuuhuoneesta toiseen. Keittiö tarjoaa hyvin laskutilaa, ja erkkerissä on tilaa myös isolle ruokailuryhmälle. Tuo i-kirjain tulee sanoista innovation, intelligence ja ideal. 

Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, täystiilitalona tai harkkorakenteisena. Kattomuodoksi voi valita harjakaton tai Future-kaksilapepulpettikaton joko suoralla tai korotetulla sisäkatolla, kts. Leikkaukset. Myös ikkunoita, yksityiskohtia ja varustelua voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Taloa voidaan myös suurentaa, ja päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli tai molemmat.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen mm. ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet, toimituskulut lisätään.

 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 185,5 m2
Rakennusoikeustarve: 236,0 m2
Muunneltavuus: 170 - 250 m2