« Takaisin

Irene 229 (200-350 m2) AlarinneIrene on lähinnä kivirakenteiseksi suunniteltu unelmatalo, jossa on huikaisevan avara porrastettu yläkerta komentosiltamaisella työtilalla ja valoa tulvivalla viherhuoneella. Porrastuksen ansiosta tilavaikutelma ei ole kuilumainen, vaikka sisäkaton korkein kohta nouseekin noin kuuteen metriin olohuonetasosta. Jos raha ei ole esteenä, saa tästä talosta yksilöllisen ja näyttävän kodin isollekin perheelle. Talon moderni arkkitehtuuri kestää myös aikaa.

Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, täystiilitalona tai harkkorakenteisena. Kattomuodoksi voi valita harjakaton tai Future-kaksilapepulpettikaton joko suoralla tai korotetulla sisäkatolla, kts. Leikkaukset.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 229,0 m2
Rakennusoikeustarve: 255,0 m2
Muunneltavuus: 200 - 350 m2