« Takaisin

Mirja 139 (130-200 m2) AlarinneMirja on Lilja 137:n sisarmalli, tyylikäs ja yhtä mukava mitä tulee tilojen mitoitukseen ja huonejärjestykseen. Mirjakin on alarinteeseen ja vaikkapa järven rannalle sopiva porrastettu malli. Mirja on hieman Liljaa taloudellisempi rakennettava. Viisi makuuhuonetta riittävät moneen tarpeeseen, ja avarat porrastetut oleskelutilat ovat viihtyisän edustavat. Saunaosastokin on ylellinen.

Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, täystiilitalona tai harkkorakenteisena. 

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 138,5 m2
Rakennusoikeustarve: 151,0 m2
Muunneltavuus: 130 - 200 m2