« Takaisin

Netta 115 - UUTUUS (110-170 m2) SivurinneNetta on loivan sivuttaisrinteen talomalli, jossa olohuone ja suurin makuuhuone ovat korkeampaa tilaa. Keittiöstä ja ruokailutilasta on näkymä alemmas olohuoneeseen. Säilytystilaa on runsaasti, sillä kahden vaatehuoneen lisäksi taloon mahtuu paljon komeroita. Saunaosastossa on tilaa myös ammeelle tai poreammeelle.

Talo voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, mutta myös täystiilisenä tai harkoista. Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 115,0 m2
Rakennusoikeustarve: 126,0 m2
Muunneltavuus: 110 - 170 m2