« Takaisin

Meri 115 (110-170 m2) SivurinneMeri sopii loivaan sivuttaisrinteeseen, koska olohuoneen ja yhden makuuhuoneen lattia on porrastettu alemmas. Näissä tiloissa on myös suurempi huonekorkeus. Keittiöstä ja ruokailutilasta avautuu näkymä olohuoneeseen baaritiskin ja kaiteen yli. Kaiteella erotettu työhuone voidaan muuttaa myös tavalliseksi umpiovelliseksi makuuhuoneeksi. Kaksi takkaa ja viihtyisä lasikuisti tekevät talosta erityisen näyttävän ja kodikkaan.

Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla, täystiilitalona tai harkkorakenteisena. 

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 115,0 m2
Rakennusoikeustarve: 126,5 m2
Muunneltavuus: 110 - 170 m2