« Takaisin

AB Kaarina 65 - UUTUUS (50-90 m2)Kaarina on suurennettu versio Ilsestä. 15 lisäneliötä tekevät Kaarinasta  kokoluokassaan erittäin käytännöllisen huvilamallin, jossa riittää  mukavasti tilaa myös vieraiden majoittamiseen. Iso saunaosasto on  mahdollista varustaa kahdella suihkulla ja poreammeella, josta näkyy  parhaassa tapauksessa peililasin läpi järvelle tai merelle.  PukeutumiseteinenTM soveltuu myös varamakuuhuoneeksi, koska uloskäyntejä  on kaksi. Tilavan terassin voi rakentaa osittain tai kokonaan katetuksi.

Malli voidaan tehdä sahatavarasta, hirsirunkoisena tai vaikka kelosta. Mitoitukseltaan Kaarina kelpaa jo 65-neliöisenä  myös omakotitaloksi, sillä se täyttää esteettömyysmääräykset.

 Malli on lisäksi saatavissa sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Talosta voidaan tehdä myös kivirunkoinen.

Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti.

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 65,0 m2
Rakennusoikeustarve: 74,5 m2
Muunneltavuus: 50 - 90 m2