« Takaisin

B Rita 88i Premium - UUTUUS (85-140 m2) Alarinne, tasamaaRita 88i Premium on kompakti ja kohtuuhintainen loivan ylärinteen talo, jonka pohjaratkaisu sopii myös paritaloon. Olohuone laskeutuu muutaman askelman alemmas, ja se on erotettu tilavasta keittiöstä kaiteella. Olohuone ja yksi makuuhuone ovat porrastuksesta johtuen korkeampaa tilaa. Vanhempien makuuhuoneessa on oma wc ja käynti ulos.

Rita voidaan rakentaa myös tasamaaversiona ilman porrastusta. Tuo i-kirjain tulee sanoista innovation, intelligence ja ideal. Ritan saa myös käyttöullakkovarauksella. Malli soveltuu kakkosasunnoksikin vaikkapa järvenrantatontille.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 87,5 m2
Rakennusoikeustarve: 97,0 m2
Muunneltavuus: 85 - 140 m2