MÖKIT alle 50m2


Kesämökin tai ympärivuotisesti käytettävän pikkuhuvilan ei tarvitse olla suuri, kunhan se on ajatuksella suunniteltu. Mökkimme voidaan rakentaa lautaverhoiltuina tai hirsirakenteisina.

Tuotteita yhteensä 14 kpl
maila.jpg&width=280&height=500

AA Maila 45 (45-80 m2)

Maila on pieniin ulkomittoihin puristettu kompakti mökkimalli, jossa on tiukasta mitoituksesta huolimatta kaikki tarpeellinen. Jos tupakeittiössä on vuodesohva, mahtuu mökissä yöpymään seitsemän henkeä ilman lattiamajoitusta tai kerrossänkyjä. Tilavalta terassilta on mukava katsella kesäiltoja saunan..
eilalop.jpg&width=280&height=500

AA Eila 35 - UUTUUS (35-70 m2)

Eila on kompakti ja rakennuskustannuksiltaan kohtuuhintainen mökki, joka tarjoaa parven ja tilavan pukuhuoneen ansiosta riittävästi majoitustilaa muutamalle vieraallekin. Mökki saadaan toimivaksi ilman verkkovirtaakin nestekaasulla ja aurinkosähköjärjestelmällä. Käyttöveden voi lämmittää pesusaunassa..
katri_25.jpg&width=280&height=500

A Katri 25 - UUTUUS (23-50 m2)

Katri on suunniteltu rantasaunamökiksi 25 neliön sääntöön. Usein tämän kokoisen rantasaunan saa rakentaa päähuvilan lisäksi lähemmäs rantaa. Kuitenkin Katri soveltuu hyvin myös ensimökiksi, koska makuupaikkoja on ilman lattiamajoitustakin viisi, mikäli tuvassa on parivuodesohva.
Katrin saa toimivaksi..
aurora.jpg&width=280&height=500

A Aurora 50 (50-90 m2)

Auroran kolmeen ilmansuuntaan avautuva terassiratkaisu on näyttävä ja monikäyttöinen. Terassille mahtuvat niin ruokailuryhmä kuin lepotuolitkin. Mukavasti mitoitetussa tupakeittiössä on paljon ikkunapintaa kahteen suuntaan. Poikittaisella harjakatolla varustettuun mökkiin voi rakentaa myös matalan parven..
ilselop.jpg&width=280&height=500

AB Ilse 50 - UUTUUS (50-100 m2)

Ilse 50 on kompakti mutta toimiva tilaihme, jossa neliöt on käytetty erittäin tehokkaasti. Kokoonsa nähden Ilse tarjoaa todella paljon majoitustilaa, kun tupakeittiön sohvapaikatkin lasketaan mukaan. Alkoviin saa mahtumaan myös kahden hengen queen size -vuoteen. Eteinen toimii pukeutumistilana ja lisämakuuhuoneena..
minttu42.jpg&width=280&height=500

B Minttu 42 - UUTUUS (42-90 m2)

Minttu on varsinainen tilaihme, jossa pieniin ulkomittoihin on saatu mahtumaan kahden makuuhuoneen lisäksi vielä alkovi parivuoteelle. Edullista mutta toimivaa mökkiä mielivälle Minttu on mainio vaihtoehto, sillä siinä yhdistyvät kompakti tilaratkaisu ja pienet rakennuskustannukset. Sauna ja pesuhuone..
JAN-E_33.jpg&width=280&height=500

Jan E 33i - UUTUUS (48 - 90 m2)

 
Malli soveltuu paritaloon tai yhdisteltäväksi rivitaloihin. Se on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Malli sopii myös pihataloksi, kakkosasunnoksi..
48.jpg&width=280&height=500

Liinu X48i - UUTUUS (48 - 90 m2)

 
Malli soveltuu paritaloksi tai yhdisteltäväksi rivitaloihin. Se on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Malli sopii myös pihataloksi, kakkosasunnoksi..
SABI_25.jpg&width=280&height=500

Sabi X25i - UUTUUS (30 - 50 m2)

 
Malli sopii minitaloksi, pihataloksi ja mökiksi, sekä rivitaloihin ja luhtitaloihin tälle runkosyvyydelle tai venytettynä. Talot ovat saatavissa puurunkoisina tai harkkorakenteisina. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen..
liinu51.jpg&width=280&height=500

Liinu X51i - UUTUUS (48 - 90 m2)

 
Malli soveltuu paritaloksi tai yhdisteltäväksi rivitaloihin. Se on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Malli sopii myös pihataloksi, kakkosasunnoksi..
JENNI_46_POHJA_ilman_saunan_ikkunaa.jpg&width=280&height=500

Jenni 46 - UUTUUS (46-80 m2)

Jenni 46 on innovatiivinen ja moderni minitalo huomispäivän asumistarpeisiin. Jokainen neliö on käytetty erittäin tarkasti hyötytilaksi. Malli sopii myös mökiksi, pihataloksi, paritaloon tai rivitaloon.
Tämä tilaihme soveltuu erityisen hyvin rakennusliikkeille uudistuotantoon, koska sen rakennuskustannukset..
SABRINA_30i.jpg&width=280&height=500

Sabrina X30i - UUTUUS (30 - 50 m2)

 
Malli sopii rivitaloihin tälle runkosyvyydelle tai venytettynä. Se on saatavissa rivitalojen puurunkoisena peruspakettina tai harkkorakenteisena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen.
Talon kokoa ja mitoitusta..
riitta.jpg&width=280&height=500

A Riitta 34 - UUTUUS (33-80 m2)

Riitta tarjoaa luokassaan hyvät tilat ilman hukkaneliöitä, ja sopii siten myös kompaktiksi päämökiksi. Tilava kuisti on monikäyttöinen ja jatkaa tiloja ulos. Malli on rakennuskustannuksiltaan kohtuuhintainen, ja tarjoaa majoitustilaa muutamalle vieraallekin. Mökki saadaan toimivaksi myös ilman verkkovirtaa..
Hankaintie_Luhtitalo_paatyosa_39_AK_1.jpg&width=280&height=500

Victoria 39 - UUTUUS (35-70 m2)

Victoria 39 on innovatiivinen ja moderni minitalo huomispäivän asumistarpeisiin. Jokainen neliö on käytetty erittäin tarkasti hyötytilaksi. Malli sopii myös mökiksi, pihataloksi, paritaloon, luhtitaloon tai rivitaloon.
Tämä tilaihme soveltuu erityisen hyvin rakennusliikkeille uudistuotantoon, koska..