« Takaisin

Brigitte X96 (90-130 m2)

Brigitte sijoittuu ammattirakentajien rivitalotuotannossa suosimaan perheasuntojen kokoluokkaan. Porrasratkaisulla rakenteet saadaan yksinkertaisiksi ja huoneiston pohja toimivaksi kustannusten karkaamatta. Trendikäs sauna vastakkain istuttavin lautein ja sopivasti mitoitetut kylpyhuoneet tuovat ripauksen luksusta, samoin takkavaraus. Makuuhuoneet ovat rivitaloon suorastaan isot, ja komerotiloja on helppo järjestää tarpeeksi.  

Pohjaratkaisu soveltuu sekä pari- että rivitaloon, kerrosten paikkoja vaihtamalla myös alarinteeseen. Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Talosta voidaan tehdä myös kivirunkoinen.

Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti.


Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 95,5 m2 / asunto
Rakennusoikeustarve: riippuu asuntojen lukumäärästä
Muunneltavuus: 90 - 130 m2