« Takaisin

Rita 90/134i Ecopremium - UUTUUS 2017 (85-180 m2)Rita 90/ 134i Ecopremium on kompakti ja kohtuuhintainen talo, jonka pohjaratkaisu sopii myös paritaloon. Olohuone-keittiö-yhdistelmä on avara ja voidaan varustaa takalla. Rita voidaan rakentaa yksitasoversiona tai yläkertavarauksella, jolloin taloon saadaan edullisesti "kasvunvaraa" tulevaisuutta silmälläpitäen. Tuo i-kirjain tulee sanoista innovation, intelligence ja ideal. Malli soveltuu kakkosasunnoksikin vaikkapa järvenrantatontille.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kattomuodoksi sopii loivan tai jyrkän harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Saatavissa lisäksi kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet.
 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 90,0 m2
Rakennusoikeustarve:
Muunneltavuus: 85 - 180 m2