« Takaisin

Sointu 91 (90-150 m2)Sointu on nykyiset esteettömyysvaatimukset täyttävä puolitoistakerroksinen kolmen makuuhuoneen talomalli, joka sopii pienelle budjetille tai ahtaallekin tontille. Tupakeittiöratkaisu säästää tilaa, mutta on kodikas ja toimiva. Moderni saunaosasto on sijoitettu yläkertaan, mutta myös alakerran WC:ssä on suihku. Talon pienestä koosta huolimatta vanhempien makuuhuone on iso ja myös valoisa.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talomallin päätyyn voidaan lisätä autokatos tai autotalli ja varasto. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina tai kivitalona eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >
Pyydä tarjous talopaketista >

Lisätiedot

Huoneistoala: 90,5 m2
Rakennusoikeustarve: 105,0 m2
Muunneltavuus: 90 - 150 m2