« Takaisin

A Riitta 123i Jewel - UUTUUS 2018 (120-180 m2) TasamaaRiitta 123i on arkkitehtoninen ja ilmeikäs 2018 uutuusmalli, joka tarjoaa oikeastaan kaiken mitä talolta voi tässä kokoluokassa toivoa. Se on hyvin suunniteltu, yksilöllinen ja toimiva talo, josta löytyy neljä hyvän kokoista makuuhuonetta isommallekin perheelle. Saarekekeittiö baaritiskeineen yhdistyy ilmavasti olohuone- ja ruokailutilaan. Pesuhuone voidaan varustaa kahdella suihkulla tai poreammeella ja iso lasiseinäinen sauna on trendikkäästi vastakkainistuttavaa tyyppiä.

Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen.

Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Uudellamaalla mallin saa rapattuna kivitalona lohkokivitehostein avaimet käteen rakennettuna tai eri valmiusasteissa, pyydä tarjous.

Pyydä tarjous piirustuspaketista >

Pyydä tarjous talopaketista >