« Takaisin

A Lara 72i Ecopremium - UUTUUS (62-100 m2) TasamaaLara 72i Ecopremium on kaikkien 2020-luvun pienten talojen äiti - lisää vain preeria.

Laran jokainen neliö on käytetty erittäin tarkasti hyötytilaksi. Miksipä maksaisit esimerkiksi pääkaupunkiseudulla valmistuotannossa yli 4000 euroa jokaisesta ylimääräisestä eteisneliöstä, kun Laran KompaktieteinenTM on mitoitukseltaan täysin riittävä pieneen perheasuntoon? Lara tuo kolme kunnollista makuuhuonetta aivan uuteen kokoluokkaan, mikä on suuri etu sekä ammattirakentajille että nuorille perheille. Larassa on myös oma sauna ja kaksi WC:tä.

Lara on saatavissa mm. puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Larasta voidaan tehdä myös hirsi- tai kivirunkoinen. Kattomuodoksi sopii harjakaton ohella modernimpi murtoharja- eli kaksilapepulpettikatto, ja myös pulpettikatto on mahdollinen.

Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Myös Laran ulkonäköä, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti, ja talon saa myös peilikuvana.

Pyydä tarjous piirustuspaketista >

Pyydä tarjous talopaketista >