« Takaisin

Birgit 122i Premium - UUTUUS 2017 (120-170 m2) Alarinne, tasamaaTässä alarinteeseen suunnitellussa talomallissa on kolme makuuhuonetta ja kodikas tupakeittiö. Talomallin trendikkyyttä korostaa isolla lasiseinäisellä saunalla varustettu ylellinen saunaosasto. Kellarissa on muutenkin mukavasti monikäyttöistä lisätilaa.

Talomalli on suunniteltu lähinnä moderniksi rapattavaksi kivitaloksi,  johon sopii parhaiten loiva pulpettikatto. Mikään ei kuitenkaan estä käyttämästä samaa pohjaratkaisua harjakattoisessa puutalossa.

Malli on saatavissa kivitalopakettina, puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Julkisivuja, ikkunoita, varustelua ja yksityiskohtia voidaan muunnella täysin yksilöllisesti. 

Saatavana myös Mittava Kodin laadukkaana talopakettina eri valmiusasteissa, pyydä tarjous. Lisäksi malli on tarjolla kustannustehokkaana Järkitalo precut-perusrunkopakettina kattotuoleineen sisältäen ARK pääpiirustukset ja pystytysohjeet. 

Pyydä tarjous piirustuspaketista >

Pyydä tarjous talopaketista >