Tuotteet

Yksitasoiset OKT

Yksitasoiset OKT

Tasamaatonteille soveltuvat yksitasoiset mallimme tarjoavat järkevää tilankäyttöä kohtuukustannuksin. Monissa malleissa on silti mukana ripaus luksusta.
Rinneratkaisut OKT

Rinneratkaisut OKT

Sisätilojen porrastus ja vinot sisäkatot antavat näihin malleihin sitä jotakin. Ne ovat myös ulkoisesti moderneja ja näyttäviä.
Kaksitasoiset OKT

Kaksitasoiset OKT

Kaksitasoratkaisut mahtuvat ahtaillekin tasamaatonteille. Osa malleista on varustettu korkealla oleskelutilalla. Osassa yläkerta voidaan haluttaessa rakentaa valmiiksi vasta myöhemmin.
Paritalot

Paritalot

Kimpparakentaminen tarjoaa taloudellisen oikotien onneen. Paritalot sopivat ammattirakentajillekin, ja pohjaratkaisut muuntuvat myös rivitaloiksi.
Rivitalot

Rivitalot

Lähinnä rakennusliikkeille suunnitellut rivitalomallimme täyttävät nykyiset esteettömyysmääräykset. Nämä mallit soveltuvat myös paritaloiksi, ja mallien muunnoksia voi yhdistää samaankin runkoon...
Luhtitalot

Luhtitalot

Luhtitalo on kuin kaksi yksitasoista rivitaloa päällekkäin. Ammattirakentajille tai ryhmärakennuskohteena luhtitalo voi olla oiva ratkaisu, varsinkin jos asunnot ovat pienehköjä.
NelitalotTM

NelitalotTM

NelitaloTM ja TuplarivitaloTM ovat Lupakuvat.comin innovatiivisia konsepteja tulevaisuuden asuntotarpeisiin ja rakennusliikkeiden tilaukseen pienasuntojen tuottamiseksi erityisen kustannustehokkaasti. NelitalotTM suunnitellaan ja räätälöidään etupäässä arvoalueille rakennusoikeuden optimaaliseksi hyödyntämiseksi..
Mökit ja huvilat

Mökit ja huvilat

Kesämökki tai ympärivuotisesti käytettävä huvila veden äärellä on suomalainen unelma. Mökki- ja huvilapiirustuksillamme tuosta kesäyön unelmasta voi tehdä myös totta.
PIIRUSTUSTARJOUKSET

PIIRUSTUSTARJOUKSET

Suosikkimallien lupakuvat eli pääpiirustukset nyt alkaen 490 euroa + alv. Asemapiirros ja energiatodistus lisähintaan. Tarjoushinnat koskevat vain vakiomalleja, muutostöistä tuntiveloitus.
TALOPAKETTITARJOUKSET

TALOPAKETTITARJOUKSET

Lähiaikoina tarjoamme tässä osiossa laadukkaita talopaketteja erityisen edullisesti. Tarjoushinnat koskevat vain vakiomalleja, muutoksista lisäveloitus.
Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 31 kpl
M72-10.jpg&width=280&height=500

A Lara 72i Ecopremium - UUTUUS (62-100 m2) Tasamaa

Lara 72i Ecopremium on kaikkien 2020-luvun pienten talojen äiti - lisää vain preeria.
Laran jokainen neliö on käytetty erittäin tarkasti hyötytilaksi. Miksipä maksaisit esimerkiksi pääkaupunkiseudulla valmistuotannossa yli 4000 euroa jokaisesta ylimääräisestä eteisneliöstä, kun Laran KompaktieteinenTM..
MARY_120_pohjat_resize.jpg&width=280&height=500

A Mary 120i Ecopremium - UUTUUS (120-180 m2) Alarinne

Tässä alarinteen talomallissa on kolme makuuhuonetta ja kodikas tupakeittiö. Mallin trendikkyyttä korostaa isolla lasiseinäisellä saunalla varustettu ylellinen saunaosasto. Kellarissa on muutenkin mukavasti monikäyttöistä lisätilaa.
Malli on saatavissa harkkorakenteisena kivitalona, puurunkoisena peruspakettina..
MILA_90_pohja_resize.jpg&width=280&height=500

A Mila 90 SPA - UUTUUS (90 - 130 m2) Tasamaa

Mila 90 SPA on kompakti ja toimiva talo, jossa on kolme sopivan kokoista makuuhuonetta. Avokeittiö yhdistyy ilmavasti olohuonetilaan. Pesuhuone voidaan varustaa kahdella suihkulla tai poreammeella. Mila SPA -mallin erikoisuus on haluttaessa isolla ulkoporealtaalla varustettava viihtyisä lasikuisti.
Malli..
Riitta125c.jpg&width=280&height=500

A Riitta 123i Jewel - UUTUUS (120-180 m2) Tasamaa

Riitta 123i on arkkitehtoninen ja ilmeikäs 2018 uutuusmalli, joka tarjoaa oikeastaan kaiken mitä talolta voi tässä kokoluokassa toivoa. Se on hyvin suunniteltu, yksilöllinen ja toimiva talo, josta löytyy neljä hyvän kokoista makuuhuonetta isommallekin perheelle. Saarekekeittiö baaritiskeineen yhdistyy..
TAIMI_SPA_100_resize.jpg&width=280&height=500

A Taimi 100 SPA - UUTUUS (100 - 150 m2)

Taimi on kompakti ja toimiva talo, jossa on neljä sopivan kokoista makuuhuonetta. Valoisa ja viihtyisä avokeittiö-olohuone-yhdistelmä säästää tilaa ja on kodikas. Pesuhuone voidaan varustaa kahdella suihkulla tai poreammeella. Taimi SPA -malliston erikoisuus on haluttaessa isolla ulkoporealtaalla varustettava..
TAIMI_SPA_112.jpg&width=280&height=500

A Taimi 112 SPA - UUTUUS (100 - 150 m2)

Taimi on kompakti ja toimiva talo, jossa on neljä sopivan kokoista makuuhuonetta. Valoisa ja viihtyisä avokeittiö-olohuone-yhdistelmä säästää tilaa ja on kodikas. Pesuhuone voidaan varustaa kahdella suihkulla tai poreammeella. Taimi SPA -malliston erikoisuus on haluttaessa isolla ulkoporealtaalla varustettava..
TAIMI_SPA_120_resize.jpg&width=280&height=500

A Taimi 120 SPA - UUTUUS (100-180 m2) Tasamaa, sivurinne

Taimi on kompakti ja toimiva talo, jossa on neljä sopivan kokoista makuuhuonetta. Avokeittiö yhdistyy ilmavasti olohuone- ja ruokailutilaan. Pesuhuone voidaan varustaa kahdella suihkulla tai poreammeella. Taimi SPA -malliston erikoisuus on haluttaessa isolla ulkoporealtaalla varustettava viihtyisä lasikuisti..
TAIMI_SPA_130_a_resize.jpg&width=280&height=500

A Taimi 130 SPA - UUTUUS (130-180 m2) Tasamaa, sivurinne

Taimi on kompakti ja toimiva talo, jossa on neljä sopivan kokoista makuuhuonetta. Avokeittiö yhdistyy ilmavasti olohuone- ja ruokailutilaan. Pesuhuone voidaan varustaa kahdella suihkulla tai poreammeella. Taimi SPA -malliston erikoisuus on haluttaessa isolla ulkoporealtaalla varustettava viihtyisä lasikuisti..
TARJA_128_resize.jpg&width=280&height=500

A Tarja 128i Premium - UUTUUS (120-170 m2)

Tähän sisätiloiltaankin vaikuttavaan talomalliin on saatu neljä kunnollista makuuhuonetta. Yläkerran aulahuoneesta ja portaikosta on avoin näkymä tupakeittiöön, ja valoa tulee talon päädyn korkeista ikkunoista tupakeittiöstä. Talo voidaan rakentaa myös vaiheittain, koska alakerrassa on kaksi makuuhuonetta..
BIRGIT_122_pohjat_resize.jpg&width=280&height=500

Birgit 122i Premium - UUTUUS (120-170 m2) Alarinne, tasamaa

Tässä alarinteeseen suunnitellussa talomallissa on kolme makuuhuonetta ja kodikas tupakeittiö. Talomallin trendikkyyttä korostaa isolla lasiseinäisellä saunalla varustettu ylellinen saunaosasto. Kellarissa on muutenkin mukavasti monikäyttöistä lisätilaa. Talomalli on suunniteltu lähinnä moderniksi rapattavaksi..
Catherine_121_resize.jpg&width=280&height=500

Catherine 122i Premium - UUTUUS (120-170 m2) Alarinne, tasamaa

Tässä alarinteeseen suunnitellussa talomallissa on kolme makuuhuonetta ja kodikas tupakeittiö. Talomallin trendikkyyttä korostaa isolla lasiseinäisellä saunalla varustettu ylellinen saunaosasto. Kellarissa on muutenkin mukavasti monikäyttöistä lisätilaa. Kokokellarillisena malli sopii myös tasamaalle..
Cathy_138_pohjat_resize.jpg&width=280&height=500

Cathy 138i Premium - UUTUUS (80-200 m2) Alarinne, tasamaa

Tässä talomallissa on neljä makuuhuonetta ja kodikas tupakeittiö. Talomallin trendikkyyttä korostaa isolla lasiseinäisellä saunalla varustettu ylellinen saunaosasto. Kellarissa on muutenkin mukavasti monikäyttöistä lisätilaa. Vaikka talo on suunniteltu alarinteeseen, se sopii myös tasamaalle kokokellariversiona..
Hannele_100_resize.jpg&width=280&height=500

Hannele 100i Ecopremium - UUTUUS 2017 (90-150 m2) Tasamaa

Tähän sisätiloiltaankin vaikuttavaan talomalliin on saatu kolme kunnollista makuuhuonetta. Yläkerran aulahuoneesta ja portaikosta on avoin näkymä tupakeittiöön, ja valoa tulee talon päädyn korkeista ikkunoista tupakeittiöstä. Talo voidaan rakentaa myös vaiheittain, koska alakerrassakin on makuuhuone..
Pranglintie_92-5-Model_1.jpg&width=280&height=500

Irma X61i - UUTUUS (60-90 m2) Alarinne, tasamaa

Tässä kapeassa alarinteen pari- ja rivitalomallissa on kaksi makuuhuonetta ja kodikas tupakeittiö. Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai harkkorakenteisena.
Huoneistojen kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden mukaan. Talon päätyyn voidaan lisätä..
ari_138_pohja.jpg&width=280&height=500

Karita 138 - UUTUUS (130 - 200 m2) Tasamaa

Mallissa on neljä makuuhuonetta ja avara viihtyisä olohuone-keittiökokonaisuus. Komerotilaa löytyy tarpeeksi, eivätkä äänet kantaudu herkästi makuuhuoneesta toiseen. Keittiö tarjoaa hyvin laskutilaa, ja tilaa on myös isolle ruokailuryhmälle. 
Talomalli voidaan rakentaa puurunkoisena puu- tai tiiliverhoilulla..
KIRSI_72.jpg&width=280&height=500

Kirsi 72i Ecopremium - UUTUUS (70-100 m2) Tasamaa

Kahdella makuuhuoneella varustetun Kirsin jokainen neliö on käytetty erittäin tarkasti hyötytilaksi. Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai sisustusmateriaaleja myöten juuri teille räätälöitävänä vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena erittäin kilpailukykyiseen hintaan...
LILY_50_pohjat_paatyasunto_resize.jpg&width=280&height=500

Lily X50i - UUTUUS (50-80 m2) Alarinne

Tässä rivitalomallissa on yksi makuuhuone ja kodikas tupakeittiö. Talomallin trendikkyyttä korostaa infrapunasaunalla varustettu saunaosasto.
Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai harkkorakenteisena. Huoneistojen kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja tontin rakennusoikeuden..
Riitta_100_resize.jpg&width=280&height=500

Riitta 100i Ecopremium - UUTUUS (100-150 m2) Tasamaa

Tähän talomalliin on saatu kolme kunnollista makuuhuonetta. Talo voidaan rakentaa myös vaiheittain, koska alakerrassakin on makuuhuone ja saunaosasto.
Malli on saatavissa harkkorakenteisena kivitalona, puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena. Kattomuodoksi..
RIITTA_127_POHJA_LUONNOS.jpg&width=280&height=500

Riitta 127i Queen - UUTUUS (120-180 m2)

Riitta 127i Queen on ilmeikäs 2018 uutuusmalli, joka tarjoaa kaiken mitä talolta voi tässä kokoluokassa toivoa. Se on kompakti ja toimiva talo, josta löytyy neljä hyvän kokoista makuuhuonetta isollekin perheelle. Saarekekeittiö baaritiskeineen yhdistyy ilmavasti olohuone- ja ruokailutilaan. Pesuhuone..
RIITTA_90_resize.jpg&width=280&height=500

Riitta 90i Ecopremium - UUTUUS (90-130 m2)

Tähän talomalliin on saatu kolme kunnollista makuuhuonetta. Talo voidaan rakentaa myös vaiheittain, koska alakerrassakin on makuuhuone ja saunaosasto.
Malli on saatavissa puurunkoisena peruspakettina tai vaivattomana ja riskittömänä Muuttovalmis-toimituksena.Talon kokoa ja mitoitusta voidaan muuttaa..
12