Toimitussisältö Lupakuvat.com

Talopaketit

Järkitalo Precut-perusrunkopaketti sisältää tietokoneohjatusti katkaistut, lovetut ja numeroidut runkotolpat, palkit ja pilarit, alajuoksut, yläohjauspuut sekä kattoristikot kiinnikkeineen, katosten jatkeet ja ristikoiden päätyvasat. Pakettiin kuuluvat yleensä myös ARK pääpiirustukset eli arkkitehtipiirustukset (=rakennuslupapiirustukset eli lupakuvat), viralliset rakennelaskelmat, näytöllä käänneltävä 3D-kuva rungosta ja selkeät pystytysohjeet. Tarkka toimitussisältö ja kokonaishinta paikkakuntakohtaisine rahti- ja toimituskuluineen ilmenevät tarjouksesta, jonka saat lähettämällä tarjouspyynnön.

Järkitalo Talopaketti voi sisältää Precut-perusrunkopakettitoimituksen lisäksi mm. tuulensuojalevyt, höyrynsulkumuovit, ulkoverhouksen, eristeet, väliseinät (ei kiviseiniä), sisäkaton koolauksineen, vesikaton, saunaosaston paneelit, polyuretaanit sekä kaikki ovet ja ikkunat. Järkitalo-runkojen valmistaja on toimittanut puutalojen rakenneosia kuten kattoristikoita jo vuodesta 1986 ja myöhemmin kokonaisia precut-runkoja rakennelaskelmineen.

Valikoimassa ovat omakotitalojen lisäksi myös pari- ja rivitalot, mökit ja huvilat sekä autokatokset, autotallit ja varastot.

Myös muiden edustamiemme talomerkkien talopakettien toimitussisältö ilmenee yksityiskohtaisesti tarjouksesta, jonka saat lähettämällä tarjouspyynnön. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido mihinkään. Tarjouksessa ilmoitetaan arvonlisäverollinen kokonaishinta paikkakuntakohtaisine rahti- ja toimituskuluineen.

Kaikilla talopaketeilla on 10 vuoden rakennetakuu.


Lupakuvat

Viralliset ARK pääpiirustukset eli lupakuvat toimitetaan mittakaavassa 1:100 tai 1:50 rakennusluvan hakemista varten. Piirustuksiin sisältyy pohjapiirustukset, hormipiirustus, viralliset leikkauspiirustukset ja julkisivupiirustukset neljästä suunnasta.

Nämä piirustukset ovat asiakaskohtaisesti nimikoituja ja allekirjoitettuja sähköisiä pdf-tiedostoja. Lisähintaan on saatavissa postitse myös viralliset paperikopiot seläkkeillä. Peruspakettiin sisältyy sovittaessa energiatodistus ja asemapiirustus.


Muut piirustukset

Toimitamme myös autotallien, autokatosten, varastojen, hallien yms. piirustuksia pdf-tiedostoina ja haluttaessa lisähintaan paperikopioina.

Lupakuvat.com toimittaa halutessanne myös RAK rakennepiirustukset sisältäen perustuspiirustukset ja/ tai LVI- ja sähköpiirustukset. Näitä tehdään myös muiden suunnittelijoiden ja talotoimittajien pääpiirustuksiin.

Saatavana on myös värijulkisivupiirustuksia, 3D-mallinnuksia, VR-mallinnuksia, markkinointipohjakuvia, markkinointitekstejä yms.

Lisätöistä veloitetaan 45-85 euroa+alv/ tunti. Jos asiakas haluaa muuttaa suunnitelmaa tai yksityiskohtia oleellisesti, vaikka yksilöllinen piirtämistyö on jo aloitettu, veloitetaan siihen mennessä tehdyt ja lisätyöt tuntiperusteisesti ja/ tai kauppasummaan suhteuttaen.

Piirustusten maksuehto on yleensä 7 vrk netto toimituksesta. Mikäli asiakas maksaa piirustusten koko kauppasumman jo tilauksen yhteydessä, myönnetään koko summasta 2% käteisalennus.

Piirustusten mahdolliset paperikopiot toimitetaan ilman postituskuluja. Piirustusten kopiointikustannukset lisätään hintoihin edellä mainituin rajoituksin ja ehdoin. Asiakkaille luovutetaan vain pohjapiirustusten dwg-tiedostoja.

Takuu

Piirustuksilla on täystakuu, ja ne pyritään aina tekemään virheettömiksi. Lopullisissa piirustuksissa voi olla pieniä eroavaisuuksia vakiomallien markkinointikuviin ja luonnoksiin verrattuna. Ne eivät välttämättä ole virheitä, vaan voivat johtua teknisistä tai tarkoituksenmukaisuussyistä. Asiakkaan tulee reklamoida mahdollisista todellisista virheellisyyksistä toimitetuissa piirustuksissa mahdollisimman pian ja aina kirjallisesti, esim. sähköpostitse, jolloin korjaukset tehdään veloituksetta mahdollisimman pian.

Vastuu hankkeen kokonaissuunnittelusta on aina rakennushankkeen pääsuunnittelijalla. Palvelu Lupakuvat.com ei vastaa esim. siitä, että asiakas tilaa piirustukset, joiden mukaiselle rakennukselle ei saada rakennuslupaa, koska rakennusoikeutta ei ole riittävästi tai julkisivuja ei hyväksytä kaavamääräysten tai valitusten vuoksi. Piirustukset korjataan tällöin tuntiveloituksella.


Asiakkaan tulee lukea myös Lupakuvat.com-palvelun Käyttöehdot. Copyright 2020 Lupakuvat.com. Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved