Lupakuvat.comin rinnakkaissivusto on nyt myytävänä, yli 250 talomallia, sisältäen kaikki 2022 uutuudet

Lähemmin sähköpostitse info@lupakuvat.com

Huipputuotto tonttisijoituksista pääkaupunkiseutu


Etsimme nyt sijoittajia useaan hyvään tonttikohteeseen pääkaupunkiseudulla hintaluokissa 70 - 1700 000 euroa.

Lyhyt sijoitusaika 6-24 kk, minimaalinen riskitaso, tontti reaalivakuutena ja tuotto jopa yli 20-40%. Myös osasijoitus pienemmällä sijoitussummalla mahdollinen.

Esimerkki: Ostat tontin hintaan 400 000 € ja myyt sen 12 kk kuluessa kauttamme osana kokonaishanketta hintaan 600 000 €. Voittosi on tällöin 200 000 € miinus varainsiirtovero 16 000 € = 184 000 € eli 46 % alkusijoituksesta. Jos tämä tai muut vastaavat kohteet kiinnostavat, ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja.

Luottamukselliset yhteydenotot yhteystietoineen sähköpostitse info@lupakuvat.com

Ei puhelintiedusteluja.

Takuutuotto 12,0-18,3 % Lupakuvat Suomi Oy:n osakkeista tai Joukkolainasta


Ennakkomarkkinointi

(päivitetty 09.07.2021)


Oman pääoman tuotto velkavivulla jopa yli 161,5%


Lupakuvat.com ja Tonttioptimointi.com -verkkosivustoja ylläpitävä Lupakuvat Suomi Oy järjestää 2021 osakeannin. Se on tarkoitettu rahastoja tai pörssiosakkeita parempaa, vakaampaa ja varmempaa sijoitustuottoa etsiville. Yleisöantiin yhdistetään suunnattu osakeanti strategisesti tärkeille tahoille ja toimijoille. Annin teknisestä toteutuksesta sähköisesti vastaa Fundu/ FundingTool.

Osakeannin tarkempi ajankohta ja ehdot ilmoitetaan myöhemmin molemmilla verkkosivustoilla. Tarkoituksena on tuoda sijoittajien merkittäviksi oman pääoman ehtoisia äänivallattomia B-sarjan osakkeita, joille maksetaan vuosittain 8,0 prosentin kiinteä osinkotuotto voitonjakokelpoisista varoista. Vuonna 2022 maksetaan myös 4,0% lisäosinko.

Jos tilikauden voitto ei olisi riittävä, maksetaan erotus myöhemmin 8,0% korkoineen. Lisäksi yrityksen yhtiökokouksessa voidaan päättää 1-6 prosentin lisäosingosta tilikauden tuloksen mukaan. Voit myös jättää osingon nostamatta, jolloin se jää kasvamaan 8,0% korkoa korolle.


Käyttämällä velkavipua oman pääoman tuottosi voi olla selvästi suurempikin. Jos esimerkiksi 60% sijoitussummasta on matalakorkoista lainaa, on oman pääoman tuottosi ennen veroja 20% miinus lainan hinta. Osakkeet eivät kuitenkaan käy pankkilainan vakuudeksi, vaan matalakorkoiseen lainaan tarvitaan yleensä muita reaalivakuuksia kuten kiinteistö tai asunto-osake.

80% lainoituksella oman pääoman tuotto olisi huimat 40% miinus lainan korot ja kulut. Jos lainan osuus sijoituksestasi olisi tuo 80% ja lainan todellinen vuosikorko 2,0%, oman pääoman tuottosi olisi 32%. Vastaavasti 90% lainoituksella oman pääoman tuotto olisi peräti 62% lainan korot ja kulut vähennettyinä.

Riski kasvaa aina lainarahaa sijoitettaessa, mutta niinhän se kasvaa myös saman verran omaa rahaa yhteen ja samaan kohteeseen ilman hajautusta sijoitettaessakin. Jokaisen sijoittajan on määriteltävä itse oma riskinsietokykynsä ja arvioitava itse kohteen riskitaso faktojen perusteella.


Merkittävien osakkeiden määrä ja merkintähinta päätetään myöhemmin yrityksen ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Minimisijoitus tulee olemaan 100 €. Merkinnästä tai hallinnoinnista ei peritä mitään kuluja. Osakkeille on tarkoitus järjestää myös toimivat jälkimarkkinat sijoittajien exitin turvaamiseksi.

Sijoituksen turvallisuutta parantaa ja riskitasoa pienentää oleellisesti se, että yhtiön pääomat on tarkoitus sijoittaa lähinnä potentiaalisiin tontteihin ja muihin kiinteistöihin pääkaupunkiseudulla. Se vastaa pitkälti reaalivakuutta sijoituksille.

Velkavipuvaikutuksella ja aktiivisella kiinteistökehityksellä päästään tavanomaista parempiin tuottoihin, mikä varmistaa yhtiön kyvyn maksaa luvatut osingot myös pitkällä aikavälillä ilman vaaraa pääomarakenteen heikkenemisestä.


Osakeannin taustalla on tarve taata yhtiön käyttöön riittävästi pääomaa tulevaa vahvaa kasvuvaihetta ja uusia liiketoimintamalleja varten. Lupakuvat Suomi Oy on toistaiseksi panostanut strategisista syistä voimakkaasti oman talomalliston kehittämiseen.

Yhtiö on luonteeltaan kasvuyritys, jonka liikevaihto ja arvo voivat nousta lyhyellä ja/ tai keskipitkällä aikavälillä dramaattisestikin. Lupakuvat Suomi Oy:n arvioitu liikevaihto seuraavalla tilikaudella tulee olemaan oleellisesti nykyistä suurempi. Toistaiseksi vaatimaton liikevaihtomme johtuu osittain asiakasystävällisestä hintatasosta sekä verotus- ja laskutusteknisistä syistä (Arkkitehdit ja insinöörit laskuttavat oman osuutensa suoraan).

Lupakuvat Suomella on nyt jo yhdeksät omat nettisivut eri aloilta ja lisää suunnitteilla. Yhtiö on myös mukana useissa rakennushankkeissa, joiden budjetti ja arvo on euroissa jopa miljoonaluokkaa.

Esitemateriaalin osakeannista voi tilata jo ennakkoon sähköpostitse Lupakuvat Suomi Oy:n sähköpostiosoitteesta info@lupakuvat.com. Esitteen tilaaminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

Osakeantiesitteestä selviävät tarkemmin myös yhtiön tulevaisuudensuunnitelmat ja -näkymät.


Tuottoisa Joukkolaina


Jopa 20,0% vuodessa Joukkolainasta


Nyt lasketaan liikkeelle avoin bullet-joukkolaina 8,0%(+12,0%) korolla ja 1, 3, 5 tai 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Reaalivakuus (panttikirja kiinteistöön) yli 10 000 euron lainasummille.

Korot maksetaan vuosittain tai kerralla laina-ajan lopuksi, jolloin korkoa-korolle-ilmiö nostaa esim. 10 vuoden lainan 8,0% kokonaistuoton yhteensä 115,9 prosenttiin.

Vuonna 2022 joukkolainoihin on luvassa myös 12% lisäkorko, joka nostaa vuosituoton 20,0 prosenttiin.


Pääomat sijoitetaan tarkasti valittuihin korkeatuottoisiin tonttikiinteistöihin pääkaupunkiseudulle, jolloin aktiivisella kiinteistökehityksellä ja velkavivulla saavutetaan poikkeuksellisen hyvä tuottotaso minimaalisella riskillä.

Yli 10 000 euron lainasummille saa reaalivakuudeksi sähköisen panttikirjan arvokkaaseen kiinteistöön hyvällä paikalla pääkaupunkiseudulla.

Rahaliikennettä koskevat pankkien nykyiset varotoimenpiteet rahanpesun, poliittisen vaikutusvallan ja rahan alkuperän suhteen.


Lisätiedot: Ota yhteyttä sähköpostitse info@lupakuvat.com tai 045 180 5332 tai täytä Tarjouspyyntölomake

Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved. Copyright Lupakuvat Suomi Oy 2022.

Miljoona vuodessa tonnilla kuussa


Haluatko rikastua ihan oikeasti? Katso https://vaur-as.kotisivukone.com/

SENTIT MILLEIKSI

VaurAs Clubin Tosi Visio: "Miljoona Vuodessa Tonnilla Kuussa" (60 vuoden keskiarvo)

Vaurastu Varmasti Vuokra-asunnossa


VaurAs Club tekee sinusta vapaan ja rikkaan ilman suuria tuloja tai alkupääomaa. Siksi VaurAs Club sopii kaikille ja kaikenikäisille. Ja se on totta eikä pelkkää sanahelinää.

VaurAs Clubin ETF-Vuokra-asunto -konseptissa yhdistyvät vuokra-asumisen edut kuten muuttamisen helppous, asumisen riskittömyys ja huolettomuus, halvat asumiskulut ja asumistukikelpoisuus lähes varmaan vaurastumiseen vuosien kuluessa. Haluatko miljonääriksi, siis ihan oikeasti?

VaurAs Clubin perusideana on yhdistää vuokra-asuminen ja pitkäjänteinen ETF-indeksirahastosäästäminen, sensijaan että varallisuutesi olisi kiinni seinissä koko elinikäsi. Maksat aluksi kuukausittain hieman enemmän kuin pelkästä vuokra-asunnosta, mutta rahastosijoitustesi kartuttua olet lopulta jopa täysin vapaa asumiskuluista loppuikäsi ja sen lisäksi hyvin todennäköisesti rikas.

Jos olet pienituloinen, voit ehkä saada myös asumistukea alkuvaiheessa kunnes rahastovarallisuutesi kasvaa liian suureksi asumistuen varallisuusrajoihin. Jos pysyt mukana VaurAs Clubissa tarpeeksi pitkään, sijoitustesi tuotot riittävät lopulta kattamaan vuokrakulusi pysyvästi.


Kuukausisijoituksen vakiosumman ETF:iin voit valita vapaasti, vapaakuukaudet ovat mahdollisia ja sijoitussummaa voit myös myöhemmin muuttaa. Lopullinen tuotto ja tulos riippuvat pörssikurssien vaihteluista. Sijoitukset voit halutessasi myös muuttaa vapaasti rahaksi osittain tai kokonaan milloin tahansa.


VaurAs Clubin Tavoitetasoja on viisi. VaurAs Pronssi edellyttää 100 euron kuukausisijoitusta, Hopea 200 euroa, Kulta 300 euroa, Platina 500 euroa ja Timantti 1000 euroa kuussa. Jo 100 euron säännölliset jatkuvat kuukausisijoitukset kasvaisivat 11 prosentin jatkuvalla keskimääräisellä vuosituotolla 60 vuodessa yli 6 miljoonaksi ja 1000 euron kuukausisijoitukset yli 60 miljoonaksi euroksi.

VaurAs Pronssin 60 vuoden Tavoitevisio on saada kokoon keskimäärin 100 000 euroa vuodessa vain 100 euron kuukausipanoksella. Hopea-Tavoitetason Tavoitevisio 60 vuodelle on keskimäärin noin 200 000 euroa per vuosi ja Kulta-tason noin 300 000 euroa vuodessa.

Platina-Tavoitetaso toisi keskimäärin noin puoli miljoonaa euroa vuodessa 500 euron kuukausipanoksella ja Timantti 1000 euron kuukausipanoksella peräti noin miljoona euroa vuodessa.


60 vuoden todennäköinen keskimääräinen vuosituotto on siis suunnilleen kuukausisijoitus tuhatkertaisena. Se on kannustava ja innostava ajatus ja helppo muistaa. Milli vuodessa tonnilla kuussa tai satatuhatta satasella. Laskelmat voit tarkistaa netin laskureilla, jos et muuten usko.


Verotuksellisista syistä jokaiselle perheenjäsenelle kannattaa perustaa oma sijoitussalkku ja avata oma arvo-osuustili. Lapsille voi tehdä pankin kanssa kuukausisijoitussopimukset esimerkiksi lapsilisärahoista. Näin lapsilla on nuorina aikuisina jo mukava pesämuna, josta ei mene turhaan perintö- tai lahjaveroja. Sama pätee mahdollisiin lapsenlapsiin ja kummilapsiin.

VaurAs Clubin jäsenmaksu on nyt 39 euroa vuodessa + aloitusmaksu 149 euroa (-50 %) sisältäen kattavan Tietopaketin, Toimintaohjeet ja ainutlaatuisen Miten Miljonääriksi -Etäkurssin.

VaurAs Clubin kokonaisvaltaisilla ohjeilla voit saavuttaa jopa monta kymmentä prosenttia paremmat lopputulokset kuin omin päin ilman perusteellisia taustatietoja. Rahassa se voi tarkoittaa jopa satoja tuhansia euroja tai erittäin pitkällä aikavälillä jopa miljoonia.

VaurAs Clubin jäsenmaksu on siten ehkä koko maailman tuottavin yksittäinen sijoitus. Se voi tehdä sinusta oikeasti miljonäärin jopa miljoonia kertoja varmemmin ja todennäköisemmin kuin lottorivit tai eurojackpot keskimäärin.


Laatuosakkeisiin keskittyvät indeksiosuusrahastot ovat tuottaneet pitkän aikavälin keskiarvona jopa 11% vuodessa, mikä on riskiin nähden erinomainen tuottotaso. Pörssinoteeratuilla indeksiosuusrahastoilla eli indeksiin keskittyvillä ETF:illä on usein etuna myös osinkojen sisäinen verottomuus, mikä nopeuttaa sijoituspotin kasvamista.

Kuukausisäästäjäksi ryhtyminen kasvattaa sijoituspottia aluksi hitaasti, jos ei ole lainkaan alkupääomaa. Kuitenkin jo 100 euron säännölliset jatkuvat kuukausisijoitukset kasvaisivat 11 prosentin jatkuvalla vuosituotolla 60 vuodessa yli 6 miljoonaksi ja 1000 euron kuukausisijoitukset yli 60 miljoonaksi euroksi. Jo 0,55 euroa päivässä kasvaisi 11% tuotolla 60 vuodessa miljoonaksi.

Niin järkevää kuin omistusasuminen onkin ainakin eläkeikään asti, kannattaa miettiä voisiko asuntonsa ehkä myydä saadakseen sijoituspääomaa. Jos pääoma keskimäärin kaksinkertaistuu 6 vuodessa, 2,8-kertaistuu 10 vuodessa ja liki 23-kertaistuu 30 vuodessa indeksiosuusrahastoissa, niin tuotoilla maksaisi kevyesti vuokrat huolettomasta vuokra-asunnosta ja vielä jäisi paljon enemmän voittoa kuin omistusasunnon mahdollinen arvonnousu.

Oletetaan että perheellä on 200 000 euron arvoinen velaton omistusasunto. Jos se myydään, pääoma voisi jopa 8-kertaistua noin 1,6 miljoonaksi euroksi 20 vuodessa indeksirahastoissa. Vuokrakulut olisivat ehkä 1000-1300 euroa kuussa eli 20 vuodessa 240-312 000 euroa. Siitä voi kuitenkin vähentää vastikkeet yms. 300 €/ kk eli 72 000 euroa, jotka jouduttaisiin maksamaan omistusasunnossa. Putki- ja muihin remontteihin menisi omistusasunnossa ehkä 50-100 000 euroa. Toisaalta omistusasunnon arvo voisi 20 vuodessa nousta ainakin joillakin paikkakunnilla, vaikka asunto vanhenisikin.

Vielä pitemmällä aikavälillä omistusasunnon myynti ja vuokralle muutto näyttää vieläkin kannattavammalta. Nuo 200 000 euroa voisivat kasvaa 30 vuodessa jopa 4,6 miljoonaksi ja 60 vuodessa yli 105 miljoonaksi euroksi jatkuvalla 11% vuosituotolla, jos sijoitukseen ei kajottaisi.

Jos keskituotto indeksirahastoista jäisi 9 prosenttiin, 200 000 kasvaisi noin 1,12 miljoonaksi 20 vuodessa. 30 vuodessa summa kasvaisi 2,65 miljoonaksi euroksi. Tässäkin tapauksessa vuokralla asuminen ja sijoittaminen näyttäisi hyvältä vaihtoehdolta omistusasumiselle.

Velattomassa omistusasunnossa asumiseen verrattuna vuokralla asuminen on tietysti kalliimpaa. 200 000 tuottaisi 9-11 % vuosituotolla ensimmäisenä vuonna noin 18-22 000 ja 20 vuoden kuluttua noin 100-176 000 euroa vuodessa. Siksi kannattaisi olla koskematta sijoituksiinsa ainakin aluksi, mutta myöhemmin kuormasta voisi hyvin ottaa päältä ainakin vuokrarahat.

Jos omistusasunto ei ole velaton, vaan siitä on esimerkiksi puolet asuntolainaa jäljellä, asumiskulut voivat jopa halventua vuokralle muutettaessa koska lainanhoitokulut jäävät pois. Oman pääoman määrästä riippuu sitten potin euromääräinen tuotto, jos rahat sijoitetaan indeksirahastoihin. Esimerkiksi 100 000 euroa kasvaisi 9-11 prosentin tuotolla 20 vuodessa noin 560-800 000 euroksi ja 30 vuodessa noin 1,3-2,3 miljoonaksi euroksi.

Tietysti nämä summat ovat vain laskennallisia keskiarvoja, eikä indeksiosuusrahastojenkaan historiallinen kehitys ole tae tulevasta. Tuottoja kotiutettaessa voitoista menisi myös 30-34% pääomatulovero. Kurssit voivat lisäksi romahtaa jopa yli 50%, mutta se on aina jäänyt väliaikaiseksi. Tärkeintä on, ettei myy silloin kun kurssit ovat kuopassa.


VaurAs Club Finland

PL 118

03101 NUMMELA

045 1805332

info@lupakuvat.com

Sentissä on millin alku

Copyright © 2022 VaurAs Club Finland

All rights reserved. Kaikki oikeudet pidätetään.