Ammattilaisena tiedät itse parhaiten mikä toimii


Lupakuvat.comin Ikuislisenssit ja Rinnakkaissivusto ovat nyt myytävänä, yli 250 talomallia sisältäen kaikki upeat 2022 uutuudet

Ohittamaton Tilaisuus Yrittäjille, Talotehtaille ja Rakennusliikkeille

Liisa 71i on yksi monista paritalo- ja rivitalomalleistamme. Huoneiston kokoa voi muunnella noin 60-neliöisestä 90-neliöiseksi asti.

Kasvupotentiaalia kannattavuudesta tinkimättä

Lisämyyntiä ja voittoa uusilla talomalleilla


Lupakuvat.com on suunnitellut jo yli 220 tarkoin harkittua omakotitalo-, paritalo- ja rivitalomallia tai mökkiä tai huvilaa. Se on valtava määrä. Vain muutamalla suurimmalla talotehtaalla on Suomessa enemmän omia talomalleja. Paritalo- ja rivitalomallistomme on markkinoiden paras ja laajin.


Tarjoamme nyt talomalliemme ikuisia Timantti-Rinnakkaislisenssejä Vuosilisenssien hinnalla 700 euroa/ malli tai 3500 euroa/ 10 mallia (-50 %) tai 5600 euroa/ 20 mallia + alv. (-60 %, 280 €/ kpl).

Peräti 250 talomallin ikuisen Timantti-Täyspaketin erikoishinta on nyt 17 500 € + alv. sisältäen myös 30 kpl vuoden 2022 upeita uutuusmalleja (-90 %, vain 70 €/ malli). Laskutus jopa 36 kuukausierässä ilman korkoa.


Täyspaketista kertamaksulla 1000 euron lisäalennus. Timantti-Ikuislisensseillä ja Timantti-Täyspaketilla on myös viiden vuoden Tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus, jolloin saat 80% rahoista takaisin jos et ole tyytyväinen.Timantti-Täyspaketti sisältää valmiin rinnakkaissivuston, jonka voitte helposti muokata ulkoasultaan ja sisällöltään mieleiseksenne ja esim. linkittää omaan pääsivustoonne. Edullisen ylläpidon veloittaa Kotisivukone erikseen.

Lisenssit sisältävät osaan malleista 3d-kuvat sekä kaikista yksiväriset jpg-markkinointipohjakuvat, pdf:t ja dwg:t. Täyspakettiin kuuluu myös suuri määrä peilikuvamalleja ja muita malliversioita ilmaiseksi kaupan päälle. Haluamanne lisäkuvat sekä muutokset talomallien mitoitukseen ja yksityiskohtiin tehdään tuntiveloituksella.

Hyödynnämme samoja piirustuksia muunnoksineen myös itse, ja niiden oikeuksia saatetaan myydä muillekin, eli kyseessä ovat rinnakkaislisenssit. Myös pääpiirustuksista, rakennepiirustuksista ja LVIS-piirustuksista, lisämalleista sekä ylimääräisistä 3D-visuista ja VR-kuvista voidaan neuvotella.


Talo-, mökki- ja huvilamallimme tarjoavat optimoitua tilankäyttöä ilman hukkaneliöitä. Mallimme antaisivat teille uuden kilpailuedun ja voisivat tuoda yrityksellenne hyvän joukon uusia asiakkaita.

Kannattaa tutustua mallistoomme ja ottaa yhteyttä, jos haluatte myyntiinne uutta kasvupotentiaalia kannattavuudesta tinkimättä. Parhaista pohjaratkaisuista saa parhaan hinnan ja parhaan katteen.

Timantti-rinnakkaislisenssit käsittävät kaikki muut oikeudet ikuisesti paitsi oikeuksien myymistä edelleen. Jos haluatte Master-rinnakkaisoikeudet, hinta on viisinkertainen em. tarjoushintoihin verrattuna. Galax-Masterlisenssi oikeuttaa maailmanlaajuiseen kaikkien oikeuksien ja kaiken materiaalin levittämiseen ja jälleenmyyntiin poisluettuna Masteroikeuksien jälleenmyynti.


Tiedustelut, lisätiedot ja tilaukset ystävällisesti sähköpostitse, jari.jansson@lupakuvat.com

tai puhelimitse 045 1805332 Jari Jansson.


PS. Tottakai Lupakuvat.comilta saa varsinaiset rakennuspiirustuksetkin sekä talopaketit myös pari- ja rivitaloihin eri valmiusasteissa reiluin ammattilaisalennuksin. Talot räätälöidään juuri sellaisiksi kuin haluatte.

Pyydä nyt hyvä tarjous.


Lizzi on pienin järkevä kaksitasoratkaisu rivitaloihin tai paritaloksi. Huoneistotyyppi soveltuu noin 50-60-neliöiseksi.

Vili todistaa, että jo 50 neliöön voidaan suunnitella 3 makuuhuonetta. Mallia voidaan suurentaa noin 80-90 neliöön asti, jolloin huoneisto on jo tosi tilava.

Takuutuotto 8,0-18,3 % Lupakuvat Suomi Oy:n osakkeista tai joukkolainasta


Ennakkomarkkinointi

(päivitetty 15.4.2021)


Oman pääoman tuotto velkavivulla jopa 161,5%


Lupakuvat.com ja Tonttioptimointi.com -verkkosivustoja ylläpitävä Lupakuvat Suomi Oy järjestää 2021 osakeannin. Se on tarkoitettu rahastoja tai pörssiosakkeita parempaa, vakaampaa ja varmempaa sijoitustuottoa etsiville. Yleisöantiin yhdistetään suunnattu osakeanti strategisesti tärkeille tahoille ja toimijoille. Annin teknisestä toteutuksesta sähköisesti vastaa Fundu/ FundingTool.

Osakeannin tarkempi ajankohta ja ehdot ilmoitetaan myöhemmin molemmilla verkkosivustoilla. Tarkoituksena on tuoda sijoittajien merkittäviksi oman pääoman ehtoisia äänivallattomia B-sarjan osakkeita, joille maksetaan vuosittain 8,0 prosentin kiinteä osinkotuotto voitonjakokelpoisista varoista.

Jos tilikauden voitto ei olisi riittävä, maksetaan erotus myöhemmin 8,0% korkoineen. Lisäksi yrityksen yhtiökokouksessa voidaan päättää 1-6 prosentin lisäosingosta tilikauden tuloksen mukaan. Voit myös jättää osingon nostamatta, jolloin se jää kasvamaan 8,0% korkoa korolle.


Käyttämällä velkavipua oman pääoman tuottosi voi olla selvästi suurempikin. Jos esimerkiksi 60% sijoitussummasta on matalakorkoista lainaa, on oman pääoman tuottosi ennen veroja 20% miinus lainan hinta. Osakkeet eivät kuitenkaan käy pankkilainan vakuudeksi, vaan matalakorkoiseen lainaan tarvitaan yleensä muita reaalivakuuksia kuten kiinteistö tai asunto-osake.

80% lainoituksella oman pääoman tuotto olisi huimat 40% miinus lainan korot ja kulut. Jos lainan osuus sijoituksestasi olisi tuo 80% ja lainan todellinen vuosikorko 2,0%, oman pääoman tuottosi olisi 32%. Vastaavasti 90% lainoituksella oman pääoman tuotto olisi peräti 62% lainan korot ja kulut vähennettyinä.

Riski kasvaa aina lainarahaa sijoitettaessa, mutta niinhän se kasvaa myös saman verran omaa rahaa yhteen ja samaan kohteeseen ilman hajautusta sijoitettaessakin. Jokaisen sijoittajan on määriteltävä itse oma riskinsietokykynsä ja arvioitava itse kohteen riskitaso faktojen perusteella.


Merkittävien osakkeiden määrä ja merkintähinta päätetään myöhemmin yrityksen ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Minimisijoitus tulee olemaan 100 €. Merkinnästä tai hallinnoinnista ei peritä mitään kuluja. Osakkeille on tarkoitus järjestää myös toimivat jälkimarkkinat sijoittajien exitin turvaamiseksi.

Sijoituksen turvallisuutta parantaa ja riskitasoa pienentää oleellisesti se, että yhtiön pääomat on tarkoitus sijoittaa lähinnä potentiaalisiin tontteihin ja muihin kiinteistöihin pääkaupunkiseudulla. Se vastaa pitkälti reaalivakuutta sijoituksille.

Velkavipuvaikutuksella ja aktiivisella kiinteistökehityksellä päästään tavanomaista parempiin tuottoihin, mikä varmistaa yhtiön kyvyn maksaa luvatut osingot myös pitkällä aikavälillä ilman vaaraa pääomarakenteen heikkenemisestä.


Osakeannin taustalla on tarve taata yhtiön käyttöön riittävästi pääomaa tulevaa vahvaa kasvuvaihetta ja uusia liiketoimintamalleja varten. Lupakuvat Suomi Oy on toistaiseksi panostanut strategisista syistä voimakkaasti oman talomalliston kehittämiseen.

Yhtiö on luonteeltaan kasvuyritys, jonka liikevaihto ja arvo voivat nousta lyhyellä ja/ tai keskipitkällä aikavälillä dramaattisestikin. Lupakuvat Suomi Oy:n arvioitu liikevaihto seuraavalla tilikaudella tulee olemaan oleellisesti nykyistä suurempi. Toistaiseksi vaatimaton liikevaihtomme johtuu osittain asiakasystävällisestä hintatasosta sekä verotus- ja laskutusteknisistä syistä.

Lupakuvat Suomella on nyt jo yhdeksät omat nettisivut eri aloilta ja lisää suunnitteilla. Yhtiö on myös mukana useissa rakennushankkeissa, joiden budjetti ja arvo on euroissa jopa miljoonaluokkaa.

Esitemateriaalin osakeannista voi tilata jo ennakkoon sähköpostitse Lupakuvat Suomi Oy:n sähköpostiosoitteesta info@lupakuvat.com. Esitteen tilaaminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

Osakeantiesitteestä selviävät tarkemmin myös yhtiön tulevaisuudensuunnitelmat ja -näkymät.


Jopa 18,3% keskituotto joukkolainasta


Lisäksi lasketaan liikkeelle avoin bullet-joukkolaina 8,0% kiinteällä korolla ja 3, 5, 10 tai 20 vuoden maksuajalla 100,00 euron kerrannaisina, minimisijoituksen ollessa 200 euroa.

Korot maksetaan vuosittain tai kerralla laina-ajan lopuksi, jolloin korkoa-korolle-ilmiö nostaa esim. 10 vuoden lainan kokonaistuoton yhteensä 115,9 prosenttiin, jolloin keskimääräinen tuotto nousee 11,59 prosenttiin vuodessa. Vastaavasti 20 vuodessa kokonaistuotto olisi 366,1% eli keskimäärin 18,3% vuodessa.

Korkoa-korolle-periaatteella 6,2% jatkuva tuotto 33,3-kertaistaa oman pääoman 20 vuodessa, jos lainaa on 2,0% korolla 90%. 1000 euroa omaa ja 9000 euroa lainaa kasvaisi korkoa-korolle-periaatteella siten 20 vuodessa 33 300 euroksi miinus verot. Se tarkoittaa 161,5% keskituottoa vuodessa omalle pääomalle.


Pääomat sijoitetaan tarkasti valittuihin korkeatuottoisiin tonttikiinteistöihin pääkaupunkiseudulle, jolloin aktiivisella kiinteistökehityksellä ja velkavivulla saavutetaan poikkeuksellisen hyvä tuottotaso minimaalisella riskillä.


Lisätiedot: Ota yhteyttä sähköpostitse info@lupakuvat.com tai 045 180 5332 tai täytä Tarjouspyyntölomake

Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved. Copyright Lupakuvat Suomi Oy 2022.


Sijoitustontista varma ja tasainen 7,0-10,0% tuotto
tai jopa 20% oman pääoman tuotto velkavivulla

Ilmaisia lounaita loppuiäksesi - Lue, toimi ja rikastu

Jos haluat vaurastua ennakoitavasti ja täysin vääjäämättä markkinoiden varmimmalla ja helpoimmalla tavalla käytännössä ilman riskiä, lue tämä huolellisesti kahteen kertaan.


Tonttioptimointi.com tarjoaa yksityis- ja yhteisösijoittajille yksilöllisiä ja tarkoin valikoituja SijoitusvuokratonttejaTM tapauskohtaisesti räätälöitävillä sopimusehdoilla ja yli 7,0 - 10,0 prosentin jatkuvalla kokonaistuotolla.

Kun tonttivuokra ja tontin lunastushinta sidotaan elinkustannusindeksiin tai käytetään lisäksi esim. 2,0 prosentin vuosittaista minimikorotusehtoa, on Sijoitusvuokratontti sijoitusinstrumenttina erittäin turvallinen ja vakaa. 2,0 prosentin vuosikorotuksilla kokonaistuotto on aluksi vähintään 7,0 prosenttia.

Samalla sijoituksen arvo ja tuotto kuitenkin nousevat vuosien kuluessa joka vuosi hieman enemmän korkoa-korolle-periaatteen mukaisesti. Siten 2,0 % vuosikorotukset nostaisivat 60 vuodessa vuotuisen vuokratuoton jo 3,28-kertaiseksi, eli esimerkiksi 6,0 prosentista noin 19,7 prosenttiin vuodessa alkusijoituksesta laskettuna.

Myös sijoituksen arvo eli tontin lunastushinta nousisi tällöin 60 vuodessa lähes riskittömästi vähintään 3,28-kertaiseksi. Elinkustannusindeksi- ja minimikorotusehto tarjoavat täyden inflaatiosuojan pääomalle.


Hintaluokissa 20 000 - 600 000 euroa on nyt tarjolla Sijoitusvuokratontteja, joissa jatkuva tuotto on yhteensä jopa yli 8,0 prosenttia vuodessa. Tonttivuokra on 5,0-6,0 % vuodessa + minimikorotus 2,0 % vuodessa tonttivuokraan ja lunastushintaan.

Nämä Sijoitusvuokratontit sijaitsevat Espoossa, Kirkkonummella ja Pääkaupunkiseudun lähikunnissa. Niissä on valmiit kiinteistökehitys- tai rakentamissuunnitelmat tai niiden luonnokset ja selkeä ilmeinen tuottopotentiaali.

Sijoitusvuokratontin ostaja voi saada joissakin Sijoitusvuokratonteissa tulevasta lunastushinnasta jopa yli 10-20 % alennuksen hyvityksenä varainsiirtoverosta ja rakennusajasta. Tontin myyjä voi myös vaihtoehtoisesti maksaa varainsiirtoveron ja esim. 12-24 kuukauden vuokratuotot sijoittajalle.

Näin päästään jopa 10,0 % kokonaistuottoon jo heti alussa, jos nimellistuotto on yhteensä 8,0 % ja alennus kauppahinnasta 20 %. Jos Sinulla on varallisuutta sijoitettavaksi, kannattaa tutustua vakavissaan Tonttioptimointi.comin Sijoitusvuokratontteihin, koska parempaa tuottoa tuskin saa mistään näin riskittömästi.


Osa sijoitustonteista on valmiiksi rakennettuja. Jo valmiissa tonttikohteissa tuotto lähtee juoksemaan täysimääräisenä heti kun kaupat on sovittu, sopimukset allekirjoitettu ja kauppahinta maksettu. Valmiiksi rakennettujen sijoitustonttien hintaluokka on 30 000 - 120 000 euroa. Valmiiksi rakennettujen sijoitustonttien vuokrasopimus voi olla muita lyhyempikin, mutta sovittavissa ja jatkettavissa.


Inflaatiosuojattua, tasaista ja hyvin ennakoitavaa tuottoa tarjoava Sijoitusvuokratontti sopii pitkäjänteiselle varman päälle pelaavalle sijoittajalle. Viime kädessä vakuutena vuokratuloista on vuokratontille rakennettu uusi tai uudehko asuinrakennus, eikä tontti voi kadota mihinkään vaan sen arvo kasvaa joka vuosi yhä enemmän.

Mikään yhtä hyvin ja yhtä varmasti tuottava sijoituskohde tuskin on yhtä turvallinen kuin sijoitustontti. Vertailun vuoksi Helsingin pörssi tuotti 20 vuodessa keskimäärin 6,1% kun osingotkin sijoitettiin edelleen, mutta pahimpana vuonna osakkeiden arvo putosi 51%. Ja nyt viimeksi koronaviruspaniikki teki pörssikursseihin hetkessä kolmanneksen loven joskin kurssit myös toipuivat. Moni myös muistaa, miten 1990-luvun lamassa asuntojen arvo putosi noin puoleen.

Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoiden kokonaistuotto oli 6,6 prosenttia vuonna 2018. Kiinteistösijoitusten nettotuottotaso oli 5,3 prosenttia, ja markkina-arvot nousivat keskimäärin 1,3 prosenttia. Kullankin arvo vaihtelee. Sijoitustontissa on kaikista sijoituksista ehkä paras ja tasaisin tuotto suhteessa riskiin.


Valitsemallesi tontille rakennetaan omakotitalo tai muu omistusasunto tai useampia puolestasi myyntiin kolmansille. Saat tonttiin yhtäjaksoisen yleensä 30-50 vuoden vuokrasopimuksen sinulle räätälöidyillä edullisilla ja ilman taukoja hyvin tuottavilla sopimusehdoilla.

Asuntosijoittajien tyhjät kuukaudet, pahimmillaan lähes jokavuotiset välityspalkkiot, remontit, näytöt ja siivoukset jäävät kaikki kokonaan pois. Uuden omakotitalon omistajat ovat myös todennäköisesti maksukykyisempiä ja maksavat varmemmin tonttivuokrat ajallaan kuin keskiverto sijoitusyksiön vuokralainen vuokransa.

Sijoitusvuokratontti on yleensä kiinteistömuotoinen, mutta se ei välttämättä kelpaa lainan vakuudeksi pankeille, koska vuokraoikeus on kiinnitysjärjestyksessä ensisijalla. Koska sijoitustontti on kuitenkin erittäin turvallinen ja varma sijoitus, voit periaatteessa käyttää suurtakin velkavipua, jos saat matalakorkoista lainaa muita reaalivakuuksia vastaan. Se voi nostaa oman pääoman tuottosi jopa kymmeniin prosentteihin vuodessa.

Esimerkiksi 80% lainoituksella jatkuva oman pääoman tuotto olisi 6,0% tonttivuokralla sekä 1,0% korolla 26% ennen veroja. 90% lainalla oman pääoman tuotto olisi vastaavasti 51%. Lisäksi tulisi vielä myyntivoitto irtautumisvaiheessa.Sijoituksen aluksi tontin kauppahinnasta menee varainsiirtovero ja sijoituksesta irtauduttaessa välityspalkkio, paitsi jos vuokralainen lunastaa tontin. Siksi sijoitusvuokratontti sopii lähinnä pitkäaikaiseksi sijoitukseksi. Varainsiirtoveroa ja rakennusaikaista tuottoa korvaa alennus sijoitustontin ostohinnasta sopimuksen lähtölunastushintaan verrattuna.

Omistat sijoitustonttisi suoraan itse kuten kiinteistön yleensäkin. Sijoitusasuntoon verrattuna Sijoitusvuokratontissa on lähes pelkästään etuja ja hyviä puolia. Maapohja on ensinnäkin ikuinen toisin kuin rakennukset ja huoneistot, eikä tontti kulu tai virty tai kaipaa remontteja jotka pienentävät nettotuottoa. Tontista ei myöskään joudu maksamaan yhtiövastikkeita tai palovakuutuksia, ainoastaan pienehkön kiinteistöveron (vain maapohjan osuuden), joka sekin voidaan siirtää vuokrasopimuksessa vuokralaisten maksettavaksi.

Maata ei valmisteta enää missään lisää, kaavoitetaan kylläkin, ja pitemmällä tähtäimellä tonttimaan arvo nousee hyvillä alueilla todennäköisesti jatkossakin jyrkemmin kuin asuntojen. Lisäksi tonttien hintoja on vaikeampi vertailla kuin asuntojen, joten tontin exit-myyntihinta voidaan monessa tapauksessa nostaa yliarvoon. Indeksitarkistukset tai 2,0% vuosikorotukset myös nostavat tontin lunastushintaa joka vuosi.

Se voi parantaa koko sijoitusajan keskimääräistä vuosituottoa monella prosentilla, koska osto- ja myyntihinnan erotus voi olla kymmeniä prosentteja tai 60 vuodessa yli 200 %. Jos myyntivoitto on vain 50% ja lainoitus sijoituksessa 80%, se tarkoittaa exitissä 250% kertatuottoa omalle pääomalle. 90% lainalla vastaava luku olisi 500% ennen veroja. Laske itse jos et usko.

Vuokrasopimusehtojen mukaisesti tontin voi joko lunastaa asunnon omistaja tai tontti voidaan myydä eteenpäin toiselle sijoittajalle vuokrasopimuksineen joko vapailla markkinoilla tai Tonttioptimointi.comin kautta. Exitin varmistamiseksi tiettynä ajankohtana sopimuksessa voi olla porkkana tai keppi tai molemmat vuokralaisille.


Sijoitustontin ostaminen omin päin ilman Tonttioptimointi.comin asiantuntemusta on suuri riski ja voi käydä kalliiksi. Hyvänkään tontin jalostaminen ei välttämättä onnistu aloittelijalta tai pelkältä sijoittajalta. Uudiskohteen suunnittelu ja rakennuttaminen on vaativa projekti, johon kuuluu paljon muutakin kuin vain muuttovalmis-talopakettien tilaaminen joltain talotoimittajalta. Myös alan lainsäädäntö ja sopimusjuridiikka on syytä tuntea perinpohjaisesti.


Tonttioptimointi.comilla ja Lupakuvat.comilla on nyt valmisteluvaiheessa useita hyviä Sijoitusvuokratontti-kohteita Espoossa ja Kirkkonummella.

Niille voidaan rakentaa paritaloasuntoja tai omakotitaloja. Tontit voidaan myydä myös osissa, esim. 25-50%, ja rakentaa vaiheittain. Myös pelkästään 1-2 asunnon määräosien ostaminen on mahdollista.

Tonttiosuuksien jopa 25% lunastushinnan nosto sopimusvaiheessa on mahdollinen lähes kaikissa. Se nostaa 6,0% vuokratuoton ja 2,0% vähimmäisvuosikorotukset yhteensä jopa 10,0% kokonaistuotoksi jo heti alussa ja tekee mahdollisiksi jopa 25% pikavoitot uudisasuntoja myytäessä.

Osassa tontteja on jo varauksia. Kohteiden tontit tai niiden osat myydään suoraan sijoittajille. Kohteet toteutuvat jos syntyy kaupat tai esisopimus. Mahdollisuus ostaa ja varata ennakkoon myös sijoitusasuntoja kohteista.


Jos sijoittaja epäilee kohteen rakentamisen toteutumista, tonttikaupat voidaan tehdä purkavalla ehdolla. Toinen vaihtoehto on tehdä aluksi virallinen esisopimus, jonka kaupanvahvistaja vahvistaa. Tällöin tonttikaupat tehdään vasta kun talot on rakennettu ja niille on ostajat. Näin menetellen kaikki sijoittajan riskit on käytännössä eliminoitu.


Jos kiinnostuit ja haluat jäädä odottamaan sopivia Tonttioptimointi.comin Sijoitusvuokratontti-kohteita, ota yhteyttä ja lähetä yhteystietosi sekä arvio sijoitettavasta summasta eli toivotusta tontin hintaluokasta.

Sopiva Sijoitusvuokratontti voi järjestyä noin 1-3 kuukaudessa, jos sellaista ei ole valmiina. Aukottomat sopimukset laatii pätevä juristi, ja pankkisi lakimies tarkistaa ne pyynnöstä tai hakiessasi lainaa.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja info@lupakuvat.com tai 045 1805332.


Kaikki oikeudet pidätetään, All rights reserved. Copyright Lupakuvat Suomi Oy 2022
Vuokratontteja rakentajille


Rakennusliikkeiden ja yksityisten rakennuttajien on nyt mahdollista saada vuokratontteja Tonttioptimointi.comin kautta. Tontin voi yleensä myös lunastaa joko heti tai myöhemmin.

Vuokratontit sijaitsevat lähinnä pääkaupunkiseudulla tai lähikunnissa. Yhteistä tonteille on yleensä kohtuullinen vuokra ja lunastushinta sijaintiin nähden. Ammattirakentajille on tarjolla lähinnä rivitalo-, paritalo- ja erillistalotontteja. Yksityishenkilöille löytyy omakotitalojen ja paritalojen rakennuspaikkoja. Myös sopivan rakennusliikkeen tai talotehtaan löytämisessä voidaan auttaa.

Jos tarjolla ei ole suoraan sopivaa tonttia, sellainen voidaan etsiä ehkä 1-3 kuukaudessa. Ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja jätä yhteystietosi, niin mietitään yhdessä mikä olisi teille sopivin vaihtoehto.Lupakuvat.comin palvelut ammattilaisille

Lupakuvat.com tarjoaa ammattirakentajille monia palveluja, jotka helpottavat ja nopeuttavat projektisuunnittelua ja rakennuskohteen markkinointia. Erillis-, pari- ja rivitalotuotantoon on useita valmiita kustannustehokkaita ja myyviä pohjaratkaisuja, joissa on otettu huomioon kannattavuus ja muut rakentamisliiketoiminnan keskeiset näkökohdat.

Lupakuvat.comin pohjaratkaisuja voidaan muunnella kooltaan, mitoitukseltaan, varustelultaan ja yksityiskohdiltaan, ja perusratkaisuja voidaan tarpeen mukaan myös yhdistellä pari- ja rivitaloiksi. Voimme räätälöidä perusmalliemme lisäksi aivan uusia pohjaratkaisuja ja julkisivuja, jolloin saatte hyvät, toimivat ja järkevät rakennuspiirustukset hankalammillekin tonteille helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Arkkitehtipiirustusten lisäksi toimitamme myös rakenne- ja perustussuunnitelmia sekä sähkö- ja LVI-piirustuksia. Halutessanne voitte tilata meiltä esimerkiksi huoneselitykset, kalusteluettelot ja myös markkinointimateriaalia.

Toimitamme sovittaessa tasokkaita 3D-visualisointeja huoneistojen sisänäkymistä ja taloista ulkoapäin, väritettyjä julkisivupiirustuksia sekä markkinointitekstejä. Luonnollisesti huoneistoista on saatavissa myös selkeät ja vakuuttavat mustaseinäiset tai värilliset markkinointipohjakuvat.

Myös hinnoittelupolitiikkamme on houkutteleva. Rakennuspiirustuksista myönnetään reilut ammattilaisalennukset, jos asuinrakennuksia tulee samaan kohteeseen useampia kuin yksi. Tämä koskee myös kimpparakentamista.

Voitte pyytää tarjouksen precut-runkopaketeista, tai tarjouksen täydellisemmistä talopakettitoimituksista myös pari- ja rivitaloihin, jolloin 10 vuoden rakennetakuusta vastaa talotehdas. Hinta on erittäin kilpailukykyinen, ja talotoimituksen takana on tällöin Suomen arvostetuimpien talotoimittajien vankka kokemus ja osaaminen.

Tarjouspyyntö ei maksa mitään. Uudistuotannon tekeminen helpottuu huomattavasti, jos runkotyöt jättää talotehtaalle.


Rinnakkaissivustot rakennusliikkeille ja talopakettitoimittajille

Tarjoamme rakennusliikkeille ja talotehtaille mahdollisuutta lisätä koko Lupakuvat.comin talomallisto (nyt yli 200 mallia) linkitettynä omiin kotisivuihin eri näköisenä omana tai kokonaan brändineutraalina rinnakkaissivustona.

Tämä avaa täysin uusia mahdollisuuksia myyntiin, markkinointiin ja asiakashankintaan sekä liikevoiton kasvattamiseen kannattavasti. Lupakuvat.comin koko talo- ja huvilamallisto on tällöin kuin teidän omanne täysillä rinnakkaisoikeuksilla kaikkeen liiketoimintaan paitsi itse mallistokokonaisuuden tai sen osien jälleenmyyntiin.

Tarkoitukseen on jo varattu domainit www.luonnospankki.fi, www.luonnospankki.com, www.talopankki.fi, www.talopankki.com, sekä joukko muita. Teknisesti rinnakkaissivustot ovat tyypiltään responsiiviset eli käyttölaite- ja mobiilimukautuvat, jolloin ne palvelevat parhaiten kaikkia käyttäjiä eri tilanteissa kaikilla laitetyypeillä.

Lähiaikoina omakotitalo-, paritalo-, rivitalo-, luhtitalo- sekä mökki- ja huvilamallistomme tulevat laajenemaan entisestään. Rinnakkaissivuston liisaajana ja haltijana saatte kaikki uutuusmallit veloituksetta täydennykseksi nettisivuillenne.

Rinnakkaissivuston laskutus tapahtuu liikevaihtoonne suhteutetulla edullisella kuukausiveloituksella. Rinnakkaissivuston liisaajat saavat kaikki varsinaiset rakennuspiirustukset Lupakuvat.comilta kauppiasnettohinnoin, jotka ovat alemmat kuin kuluttaja-asiakkaiden alennetut hinnatkaan.

Rinnakkaissivusto talomalleineen saattaisi antaa merkittävän piristysruiskeen myyntiinne kannattavuudesta tinkimättä. Malliston lisääminen ja sitä kautta uusien tarjouspyyntöjen hankkiminen on tuottavuuden ja liikevoiton kannalta paljon viisaampaa kuin mitkään alennukset, jotka syövät katetta.


Talovalmistajille uutuusmalleja

Myymme myös talo- ja huvilamalliemme piirustusten vuosilisenssejä talopakettitoimittajille. Kyseessä ovat rinnakkaislisenssit, joilla talotehdas saa määräaikaiset tai jatkuvat käyttöoikeudet sovittuihin pohjaratkaisuihimme. Valmistaja voi tällöin lisätä mallit sellaisinaan tai toiveittensa mukaisesti muunneltuina mallivalikoimaansa ja markkinointimateriaaliinsa.

Kannattaa tiedustella lähemmin sähköpostitse ja pyytää edullinen kampanjatarjouksemme. Vuosilisenssimme voivat tuoda merkittävän piristysruiskeen talo- tai huvilamyyntiinne kannattavuudesta tinkimättä. Suunnittelemme tilauksesta myös täysin uusia talo- ja huvilamalleja talotoimittajille.

Juuri nyt tarjoamme vapaavalintaisen talomallin vuosilisenssiä hintaan 700 € + alv. (normaalihinta 1 000 € + alv.) ja 10 mallin vuosilisenssipakettia hintaan 5 000 € + alv. Sopimus sisältää ARK-pohjapiirustukset, markkinointipohjakuvat ja 3d-maisemataustakuvat sekä rajoittamattoman myyntivolyymin. Huomattuanne talomalliemme potentiaalin, voitte halutessanne jatkaa sopimusta erikoisehdoin.
Jättivoitot TonttioptimoinnistaTM maanomistajille

Varsinkin suurempien tonttien ja maa-alueiden arvoa ja toteutuvaa kauppahintaa on monessa tapauksessa mahdollista nostaa kymmenillä tai jopa sadoilla tuhansilla euroilla kaavoituksella tai laatimalla hyvä tonttikohtainen esisuunnitelma. Maanomistajille ja tonttien myyjille tämä tarjoaa edellytykset huomattaviinkin lisätuloihin helposti ja vaivattomasti.

Lupakuvat.com pystyy näkemään ja tunnistamaan maa-alueen tai tontin potentiaalin ja mahdollisuudet. Tonttikauppa on usein hidasta, ja saattaa kulua vuosiakin ennen kuin tontti löytää ostajansa, jos asioita ei vauhditeta. Passiivinen pelkän tontin tai raakamaan myynti sellaisenaan tarkoittaa yleensä lopulta myös huonoa hintaa siltä ainoalta kiinnostuneelta.

Aktiivinen TonttioptimointiTM ja tarkat esisuunnitelmat nostavat toteutuvaa kauppahintaa, mutta voivat myös helpottaa ja nopeuttaa myyntiä ratkaisevastikin. Lupakuvat.comilta löytyy keinot ja ideat rakentamattomien ja osittain rakennettujen kiinteistöjen huomattavaankin arvonnostoon nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Jos esimerkiksi paras tontista saatu tarjous on ollut 200 000 euroa, saatetaan kohde myydä myöhemmin Lupakuvat.comin suunnitelmilla jalostettuna muutamassa kuukaudessa 250 000 eurolla. Lisävoitto on myyjille myös verovapaa, jos samalla kiinteistöllä sijaitseva vanha vähintään 2 vuotta omassa käytössä ollut asuinrakennus myydään samanaikaisesti.

Referenssejä pyydettäessä.

TonttioptimointiTM, Tonttioptimointi PlusTM, KiinteistöoptimointiTM ja Kiinteistöoptimointi PlusTM ovat Lupakuvat Suomi Oy:n tavaramerkkejä.


Kiinteistönvälittäjille myyntiapua

Kiinteistönvälittäjille tarjoamme esisuunnitteluapua ja konsultointia varsinkin useamman asunnon tonttikohteisiin. Usein tontista olisi saatavissa huippuhinta ja vieläpä nopeasti, jos välittäjällä olisi tarjota korkeatasoinen suunnitelma rakennuspaikan hyödyntämisestä järkevimmällä tavalla.

Talotehtaiden tai meidän valmismalleista ei läheskään aina löydy sopivia talomalleja suoraan, vaan asunnot joudutaan suunnittelemaan tontin erityispiirteiden mukaan.

Piirustuksiin ja suunnitteluun paneutuminen tulee moninkertaisesti takaisin parempana kauppahintana, myyntiajan lyhentymisenä ja työtuntien säästönä. Voimme suunnitella tonttikohtaisesti optimaaliset talot/ talopaketit ja myös tehdä niistä hyvän tarjouksen, mikä helpottaa ja nopeuttaa usein ratkaisevasti tonttikokonaisuuden myyntiä.

Toimitamme lisäksi markkinointitekstejä ja Premium-tason pohjapiirroksia myyntikohteista kiinteistönvälittäjille.


Arkkitehdeille ja insinööreille myyntikanava

Otamme sitoumuksetta välitettäviksi arkkitehtien ja rakennusalan insinöörien aikaisempia talosuunnitelmia. Jos olet osaava ammattilainen ja sinulla on onnistuneita aikaisempia töitä, älä epäröi tarjota piirustuksiasi täydennykseksi Lupakuvat.comin valikoimaan.

Se maksaa vain pienen vaivan ja kohtuullisen provision toteutuneista kaupoista. Saatat näin saada huomattaviakin lisätuloja, koska sivustomme tarjoaa sinulle erittäin hyvän näkyvyyden maksutta. Ja jos sinulla on myös 3D-kuvia töistäsi, aina vain parempi. Ota ihmeessä yhteyttä, se kannattaa ihan kirjaimellisesti!


Pääsuunnittelijoille ja vastaaville mestareille

Pääsuunnittelijalla on ratkaiseva rooli rakennushankkeen koordinoinnissa ja lopputuloksen onnistumisessa. Siksi tarjoamme pääsuunnittelijoille yhteistyömahdollisuuden jo heti hankkeen alkuvaiheessa asiakkaan kanssa talomallia valittaessa. Näin päädytään varmimmin kaikkia osapuolia tyydyttävään ja pääsuunnittelijankin kannalta järkevään ja vaivattomaan ratkaisuun.

Etsimme myös pääsuunnittelijoita, vastaavia mestareita ja muita rakennusalan ammattilaisia sivutoimisiksi edustajiksi talopaketeille ja piirustuksillemme. Jos asia kiinnostaa, lähetä ystävällisesti vapaamuotoinen sähköpostiviesti toimenkuvastasi sekä yhteystietosi sähköpostiosoitteeseemme.Oikeus muutoksiin pidätetään.